monday

jahaja. måndag igen! Veckorna bara springer iväg, likaså helgerna tyvärr!
Chill dag i skolan, bokade in två körlektioner idag också, lite skraj för att köra med någon annan faktiskt, inte mamma eller pappa som sitter brevid nu ju ;) Men är någon vecka kvar tills dess så ska nog vänja mig vid tanken ;) Sen köra runt i stan, höhö, inte kul! Men idag blev jag verkligen påmind om att det är liksom bara fyra månader  kvar tills jag är 18! (dock är det ju några i klassen som redan börjar bli de nu!)
Menmen, somnade gott på soffan när jag kom hem i efetrmiddag och vaknade sisådär 10 minuter innan träningen började, sugen på att träna då ju, nee. 
Sen just nu har jag precis klickat hem lite kläder som jag visar senare i veckan när dom kommer! höhöh :D spännande, jag vet! :D eller jag väntar spänt på dom iaf! ;)
Nu ska jag hoppa i kojs!
Puss&kram

weekend

Matchen i fredags gick väl helt okej, nästan hela matchen var jämn sen typ med fem minuter kvar gjorde dom 5-4 sen femton sekunder kvar gjorde dom slutresultatet till 6-4, ganska surt men kul match i alla fall! Plus att jag nätade 2 ;)
Igår firade vi morfars 60-årsdag (som var 8 feberuari förra året, fyller 61 om två veckor) med att åka till stan och äta, var vi sen lite annat folk som är han nära och kära :) Sen hem till morfar och spenderade kvällen där med att dricka och prata och herrarna spelade poker :) (hann också kolla innebandy där på kvällen)
Sen åkte jag och Tilli över till harrys i gårdby där det var en liten fest, trevligt det också :)
Idag har det varit jobb för hela slanten, varit sjuukt mycket folk så nu är jag helt slut i huvudet! :) Inväntar nu solsidan :)
Och ser fram emot nästa helg som kommer bli toppen! Lördag är det fest med dam och herr laget, sen på fredagen ska jag vara med en gammal vän och käka och kolla lite film typ. Sen är dilemmat att antingen fredag eller lördag är det annan fest, tjejfest, men nu vet jag inte om jag kan vara med ju:( Hade varit riktigt roligt annars! meen får se hur det blir! :)
Hoppas ni haft en bra helg för det har jag! :)
Puss&kram


Johan helge vilade lite på golvet igår, men frös nog eftersom han rullade in sig i mattan :)


födelsedag

god efftermiddag på er!
sitetr i skolan nu och laddar upp inför derbymatchen ikväll. Laddar upp med massa enegri (godis)! Känns serisöst ju. Kommer nog bli en kul match men frågan är om vi vinner. Spelar vi likadant som vi gjorde sist mot dom så kan det gå bra. Men spelar vi som vi gjorde senaste matchen åker vi på storstryk!
Förresten provet idag gick ganska bra tycker jag, var itne så svårt iaf ;)

Ikväll är det också födelsedagsfirande för storebror som fyller 19 år idag! känner mig elak, har inte köpt ngn present till honom! :S fast minns inte att jag fick ngt från han när jag fyllde år?

Heheh sen en grej till, Tilda och jag har tyyyyp kommit på en utklädnad som vi ska vara men mamma har börjat envisa lite om att vi ska vara bananer i pyjamas, finns sån dräkt att beställa. Men bara att den kostar ju skojrtan, och för ett tillfälle är det för mycket pengar tycker vi ;) även om vi tycker att det skulle vara hur roligt som helst ;)


Puss&kram

PLUGGAR!

jahaja, inför tvåan sa jag att jag skulle ta tag i skolan och plugga ordentligt. Men, det gjorde jag inte. Och nu inför andra terminen sa jag det att jag verkligen skulle ta tag i skolan nu och ta den på allvar. Och haft några prov nu efter jul, har jag pluggat!? neee! Har prov imorgon men nu tänkte jag faktiskt att jag måste sätta mig med det. Och det är nog inte så svårt att plugga in, är bara 5 sidor och det handlar om ljud? Så nu ska jag banne mig plugga in det här så det verkligen sitter och skriva ett VG/MVG på provet imorgon ;)
Så hejsålänge, nu ska jag plugga! :D
puss&kram


back

har varit lite frånvarande här ett tag men nu är jag tillbaka och ska göra så gott jag kan :) Har vart lite andra grejer som har varit viktigare så det här fick ligga åt sidan helt enkelt :)
Ikväll blir det bio, ska kolla love and other drugs. Tror att den hette så :)
Igår på förmiddagen var det bestämd dejt med Manda inne i stan. Shoppade och fikade lite :) Eftersom jag inte har något bättre för mig kan jag lägga in lite bilder på vad jag köpte?


Byxorna överst och toppen kommer från gina, dock vet jag inte om jag ska behålla toppen för färgen är itne riktigt jag, skulle haft den ljusare egentligen men fanns bara stora storlekar kvar!
Byxorna nere kommer från bikbok, jätte bekväma verkligen! Har dessa godningar på mig idag. 
Kavajen kommer ifrån H&M, jätte bekväm den också! Kostade bara 199 kr :)

Puss&kram

äntligen helg

hade vennisage på ljudet idag, ganska kul men han glömde cider och salta pinnar. Men vad gör det när vi får tårta nästa vecka istället? ;)
Nu är det bara 1½ timma kvar tills vi börjar näste lektion, och har dessutom redan haft rast 1 timma. Och självklart kommer jag att få sitta hela nästa lektion trots att jag är klar (för min lärare är sån), och börja på något nytt gör jag nog inte för byter grupp nästa vecka! :) Ikväll får vi väl se vad som händer, men någonting blir det väl iaf :)
ha en bra dag!
Puss&kram

(det kan inte vara roligt att läsa min blogg! fruktansvärt tråkig känner jag själv, men kul att ha någonstans att skriva bara känner jag ;)


foton

vilken seg dag i skolan... fast endån helt okej för hade föreläsning på mediekommunikationen, dagens bästa! (att den var på den lektionen) Föreläsningen handlade om sex och grejer, ganska roligt ändå, hon som föreläste var rolig och skämtsam. Så tiden gick fort.
Nu sitter jag och skickar efter massa kort. Mamma har skickat detta på mig ett antal gånger och nu tog jag tag i det. Kan faktiskt vara roligt att ha riktiga foton så har man dom ju itne bara på datorn :)
Kvällen blir jätte lugn, känner mig väldigt trött så ska snart lägga mig på soffan och ligga kvar där ;)
Ha en trevlig kväll
Puss&kram

OCH BARA FÖR JAG ÖPPNADE DET HÄR SÅ SLUTADE UPPLADDNINGEN!
orkar inte börja om...så nu blir det inga bilder, attan!

It's like a dream, no end and no beginning

Uppe med tuppen idag :) Dock sitter jag på lektionen nu men har ingen lärare idag, så kunde tagit sovmorgon. Men i morse hade mamma gjort en god smoothie med jordgubbar och banan, muums.
Har en lång dag som väntar men den ska jag nog klara!
Igår var jag ganska nöjd över mig själv som fixade så mkt med skolan. Missade bussen och försov mig lite igår så stannade hemma och gjorde engelskauppgiften som skulle vara inlämmnad igår. Sen hade vi arl-prov, hade inte pluggat ngt men hoppas det gick ganska bra iaf ;) Sen innan lovet hade jag trafikkunskapsprov, men istället åkte jag ju till Ullared den dagen. Så helt oförberett igår fick jag göra provet. Men fick VG och var 1 poäng ifrån MVG, ganska nöjd tjej!
Nu ska jag snart dra från sunkiga tullen bort till ärade Lars Kagg!
Puss&kram


temafest

Sitter och söker lite på vad man ska vara utklädd till på dam och herr festen. Vi ska ha lite maskerad, typ allt som varit i tv, det är ju hur mycket som helst men hittar inget bra. Men kom på att man kanske skulle kunna vara dessa två filurer. (kan ju inte vara så svårt?) Ska få Tilda till att vi ska vara något tillsammans, ngt lika typ. Skulle vara roligt ;) Kom gärna med förslag om ni har några!
Puss&kram

godmorgon!

Har två timmar hål nu, mer än det för typ 40 minuter har ju redan gått...
Så nu ska jag ta tag i det och köpa mig nya skor, skulle ju gjort det förra veckan men hade ingen tid för det. I eftermiddag ska vi dansa bugg med en bygg klass. Inte något vidare kul tycker jag inte, hade vart roligare med bara klassen eller ngt.
Men nu ska jag kila till bussen. Och idag flyger Tilda och Challe hem från Kap Verde, fast dom kommer inte "hem" fören imorogn förmiddag/eftermiddag. Men jag har vart snäll och fyllt på kylen åt dom med lite gott, sen köpt en stor skål med godis. Hoppas dom gillar det ;) + en god melon! hehe var lite sugen på att äta upp den själv men neee. Ska dit efterskolan och städa lite efter mig/oss som varit där i helgen. Sen ska jag nog sova där inatt själv, lite läskigt faktiskt ;)
Ha en fin dag!
Puss&kram


sönda

redan söndag.. helgerna bara springer iväg! Vart och dömt innebandy nu, borde egentligen döma på högre nivåer för jag är så grym! (inte).
Nu ska jag hoppa in i duschen sen om en stund eller ikväll blir det nog att umgås med ett gäng goa filurer. Massa bra på tv ikväll ju, framförallt SOLSIDAAN! :D
Ha en bra söndag!
Puss&kram

vill hoppa igen!

lite saknad

It's like a dream, no end and no beginning

Tillbringar hela helgen i Tildas lägenhet. Igår kväll var Millan och Manda här och vi kollade lite film och åt lite gott ;) Sen någon gång innan midnatt kom det några till, John, Robin, Andreas och Marcus. Samtliga åkte hem samtidigt och ganska sent och jag blev själv. Och inte nog med det så skrämde dom ju upp mig innan dom drog. Så inatt sov jag på soffan med tvn på hela natten. Istället för att sova i Tilda och Challes stora sköna säng... lite sur på killarna!
Idag har jag jobbat och nu är Jill här :D Vi är inne på tredje filmen nu (y) Hon ska sova här inatt så vi lär nog hinna se några filmer :) Imorgon ska jag döma innebandy, nja inte så roligt va?
Men nu ska vi softa vidare ;)
puss&kram
såhär mysigt var det igår :) plus lite kyssar!


ikväll med min fina vän <3

tack och hej, trevlig helg

Go dag! slutade ljudet kvart över tio sen börjar inte nästa fören 1. Men fick sätta mig tidigare så nu åker jag hem :D istället för klockan fyra. gutt! Suttit och jobbat med en graf-grej som blir sådär... Men endel kvar.
Tilda skrev förut, dom skulle åka ut med någon båt och kolla på delfiner och valar. Ja, valar! lite tufft, vill också se valar ;)
nehe, nu ska jag kila till bussen.
Puss&kram


true love

Håller just nu på med en lite venisage till ljudet, (stavning). Ska välja ut lite bilder sen sätta musik till dom med toningar och sånt. Valde sommartema så nu längtar jag verkligen till sommaren! Sommarmusik och sommarbilder! huhu.
Funderar på att dra ut till hansa en runda på lunchen och köpa mig ett par skor, så trött på dom jag har nu.


Ha en bra dag :)
Puss&kram


In the midnight hour I can feel your power

seg och lååång dag i skolan verkligen. Likaså imorgon, tycker det borde vara förbjudet att gå i skolan till fyra på en fredag. Egentligen slutar vi tjugo i fem (ännu värre), men läraren var snäll och flyttade fram lektionen lite :) helt okej!
Vart träning nu ikväll, trots att jag fortfarande är förkyld och en hals som låter som en man. Men var sugen på att träna så var ingen tvekan ;)
Nu är snart helgen här och den kommer innehålla massa mysiga kvällar. Umgås med vänner och kolla lite film och ta det lugnt. Helt okej det också!
Nu ska jag krypa till kojs, ha det bra!



bilder från kalaset igår. Eller ja, mötet ;)

Puss&kram


Heaven help me

underbart att det är är helg snart! Kommer ju fan inte upp på morgona, det är inte bra. Det lockar mycket mer att ligga kvar i sängen hela dagen typ än att åka till skolan :) Menmen..
Efter skolan ska jag nog till färjestaden en runda och fixa lite, skulle behöva dra en runda till hansa egentligen också. Men nej inte idag.  
Dagens bästa är lätt Jay Smith - Like a Prayer 


Puss&kram


möte

vilket möte det blev nu ikväll... Blev även ett stort knytkalas, det var glass med massa tillbehör, kakor av massa sorter samt kaffe och saft ;) vilket kalas! Blev även lite planerat, ganska mycket faktiskt. Bokat lokat, och planerat vad som kommer att hända under kvällen. Det ska nog bli bra det här ;) Nu har jag bäddat ner mig och ska sova. Nattti! puss&kram (här skulle det legat en bild från ikväll, men lägger upp den imorgon ist :) )

energi

mugg nummer två med kaffe, känner mig lite hängig också men antar att det är pågrund av att jag är lite sjuk, är ju dunder förkyld och min hals låter som en mansröst! men det är ju fint...ne. Ikväll är det möte med festkommiten, det vankas fest nu!

skolstart

goodmorning! Eller kanske ska säga godnatt istället? Somnade vid fyra imorse så nu är jag hur trött som helst! Jag försökte verkligen sova från klockan elva igår men det gick bara inte. Frågan är om jag klarar hela dagen!? Får köpa mig en kaffe sen och hoppas jag piggnar till. (Förmodligen är det kaffet och Te't från igårkväll som fick mig till att inte sova! 
Men första skoldagen idag och inte alls lockande. Men kan vara skönt att få lite rutiner nu igen, så sover man inte bort halva dagarna ;)
 Puss&Kram, Natti

(ganska ful header jag vet men var så trött på den andra fula. Men den här duger nog ett tag)

rensning

Blev en rensning i gaderoben nyss, det börjar likna en gaderob nu iaf... Jag har inte haft ngn orning där alls. Fick ihop en hel ikea-bag med grejer som jag inte använder och endel jag inte kan ha längre.
Fick nyss sms av Tilda och har pratat lite i telefon med henne nu ikväll, hade fint väder och jätte stora vågor i havet! mmmm. Fick även ett mms där hon såg ut som en kräfta på rumpa och lår ;) Men det är så det ska vara ju!
Nu ska jag krypa till kojs och kolla lite tv och sova. See you later.
Puss&kram

11 Januari

Sovmorgon är helt klart det bästa som finns! Låg kvar i sängen och kollade lite tv någon timma. Sen masade jag mig upp för att inte göra någonting. Fortfarande lite småsjuk så tappade upp ett bad och la mig där i med ansiktsmask och lite te.
Ikväll får jag se vad som händer. Kanske blir det kolla innebandy men nja, vet inte?

Puss&kram


gos med min lilla vovve


HM

Fick ju hem lite sommarkläder till resan idag. Eller ja, två bikinisar och två par skor. Dock vet jag inte om jag ska behålla den svarta bikinin... 
Men allt har inte kommit än utan det kommer i omgångar, så väntar fortfarande på ltie smågrejer. Bland annat det fina röda bikinin, men den hinner jag inte få till resan, den ska inte komma fören i slutet av april. Det suger!
Men lite enkla grejer kom hem idag iaf :)

Puss&kram

bad day

inte många sovmorgonar kvar nu. På onsdag drar ju skolan igen, vilket jag inte gillar!
Menmen, inatt har jag blivit förkyld och ont i halsen. Känns som jag är det väldigt ofta nuförtiden. Sen så har mitt öga blivit ännu värre! Jag ser inte klok ut! Som tur är så kommer mamma strax hem med lite ögonsalva och sånt. OCH, lite av beställningen från HM. Härligt! ;) Nu kommer morfar så ska vi köpa och sälja lite aktier. Han ska göra men jag klickar och så för han kan inte med datorn ;)
Ha en bra dag!
Puss&Kram

tre pinnar

vårat gäng tre poäng... Matchen gick bra idag och vinst med hela 11-5! jag gjorde 2 mål sen antingen 1 eller två assist. Domarna hängde inte med vilka som gjorde assisten så var typ inga i protokollet. Men tre poäng i alla fall! ;) Efter matchen åkte vi till Kalmar och lämnade av henne vid bussen. Hon och Charlie skulle ta bussen upp till Arlanda sen flyga därifrån imorgon bitti. (jag är inte avis!) Och självklart är det lite sorgligt att ta "farväl" för en vecka. Tilda grät typ krokodiltårar ooch mamma började lipa lite med ;) men gulligt!?
Nu är vi äntligen hemma och har just planerat lite med grabbarna grus inom festkommiten, det är fest på g! Nu ska jag gå upp och sätta mig i soffan och se om det är ngt bra på tvn :)


bild på mitt svullna öga. (gör ont!)

Sitter nu och drömmer mig bort till värmen, till det turkosa vattnet och varma vindarna! (Som Tilda får se och känna imorgon)

Detta roliga tillhör hotellet vi ska bo på ;) Ska inte bara sola och festa utan vi ska leka och ha kul i vattenlandet ;)
Dessutom så ska Pontus, morbror och hans kompisgäng dit samtidigt. Kommer inte bo i samma stad eller så men vi kommer säkert träffas något. Det kan nog bli roligt :)

Puss&kram

matchdag

Kvällen igår tillbringade vi ju som sagt hos John, trevligt och mysigt. Vi var tretton stycken som var där och spelade lite spel och roade oss lite. Det blir det fler gånger!
Nu är det dags för att ladda om till match, möter Kraftstaden borta om några timmar så sitter här och väntar på att vi ska åka nu typ :) Dags att plocka hem tre poäng idag!

åh när jag vaknade hade jag jätte ont i ögat, ingen aning om vad jag gjort. Trodde jag typ slått i ögat i nattduksbordet eller ngt inatt. Men icke, är typ en vagel som är på väg eller något? Svullet öga har jag iaf :( ajaj.

Men ha en bra dag :)
Puss&kram

hittade bild på när min fot itne var så rolig... uh


8 januari

igår var det paifcupen, kval för herrarna. SÅ var en runda därigårkväll. Självklart gick SSG vidare med lag två. Dock kunde jag inte kolla idag för jag jobbade,vart en rolig dag på jobbet ;) Nu ska vi upp till jonne sannis (John) och spela lite spel och chilla :) Men nu får ha en trevlig kväll :)
Pusss&Kram

en söt tomte :*

En bild säger mer än tusen ord

haha, rensade just ur en gammal låda sen jag var liten. Eller ja, sisådär 5 år tillbaka. Hittade bland annat en gammal dagbok som jag läste igenom. Det var på den tiden jag var tillsammans med Philip ;) Haha, hur kul är det inte att man sparar gammla dagböcker?



"hyreskontrakt"

Haha ibland vill man vara liten igen. Kommer ihåg när vi var i skolan och sprang upp i "stora" skogen och pussades. Vi var som ett lite gäng jag, Fille, Natta, Tom, Frida och Simon ;) busigt.

Pusss&kram


VINTERLAND

Okej det var inget kul väder att fota i märkte jag.. Men häromdagen stod jag inne och fotade ut när det var så fint väder. Det ser faktiskt ganska mysigt ut där jag bor egentligen :)




januari

Har testat att mobilblogga lite nu från min lovely igår och i förrgår... Men det kommer ju inte in? :S Igår var det iaf kroppkakor med byfolket, inte alla riktigt men kom två gamla bybor också ;) Ikväll ska vi till Färjestaden på middag, hemma hos Tilli och hennes familj :) Annars idag blir det lugnt, ska nog ut och ta lite bilder funderar jag på :) Intresset lockade sig lite tillbaka igår efter att en i byn drog in sin gigantiska kamera och tog lite bilder.
Pusss&kram


alkoholen kan förändra allt

Sitter här mitt inatten hemma hos Kajsa och gråter lite.
Hon snackar med en kompis och i sommras dog hans kompis som han stod nära. Fan, suttit och kollat hans logg på facebook och tårarna bara forsar. Tänk vad hemskt att förlora en kompis som bara är 18 år! Det kan fan hända oss och kompisar runt omkring oss. Han blev spritförgiftad och gick och la sig, han var helt själv och ingen var där hos honom.
Man får sig en liten tankeställare om hur lite det verkligen är värt att dricka... Usch!

Puss


STILBRUDEN

En toppensida som har ur snygga smycken! Jätte fina ringar som är snygga att använda både till fest och vardag. Snygga accessoarer för ett billigt och bra pris!

Hur snygga och tuffa är inte dom här ringarna liksom!? Alla är fina men jag som är mer för silver älskar verkligen dom på nedersta raden! :D <3

De säljer också snygga klockor, halsband och örhängen!
Jag tycker faktiskt att det är ett måste att kika in på deras hemsida! ;)
Deras hemsida hittar ni här, stilbruden.se

PS. Dom har fler nyheter på ingång.

Pusss&Kram


KLUBBMÄSTERSKAP!

juste, glömde ju nämna att SSG hade klubbmästerskap igår!
Alla innebandylagen i SSG är med så är det en tunering i småmål. Man delas in i lag man får spela med två eller tre från andra lag i klubben. Jag kom i samma lag som mackan (coach) sen en kille som heter Felix ifrån pojklaget. Det gick faktiskt ganska bra för oss. Vi kom till b-slutspel där vi vann gruppen och gick till b-final, där förlorade vi tyvärr men blev iaf en femte plats. Kom precis med på "prispallen", vi vann strumpor ;)

bilder från Jill! Kolla hennes blogg HÄR
pusss

NYÅRSAFTON

Ja gott nytt år på er!
Hoppas ni hade en lika bra nyårsafton med en bra fest som jag hade!
Jag är helt klart nöjd med festen, galet mycket folk och fina raketer ;) dock finns det delar av kvällen som jag bara vill glömma!!! annars var kvällen riktigt lyckad!
Vi började med fin trerätters hemma hos Millan och Manda med goda drinkar <3
förrätt: thaisoppa med vitlöksbröd
huvudrätt: klyftpotatis, fläskytterfilé med rödvinssås, bearnie och sallad
efterrätt: panacotta med exotiska frukter
tyvärr har jag inga bilder men ska snatta några av Jill eller Tilda!

Efter maten och allt drog vi till felle där dom var ett gäng tjejer och förfestade. Efter det drog vi vidare till lokalen och söööööp!

Sen har jag bestämt mig för lite nyårslöften, men dom håller jag för mig själv! he-he-he.
fast en är att jag kanske ska bli lite bättre på att uppdatera här eller lägga ner. hmmm


bilder från nyår 09-10

pussss&kram

RSS 2.0