GOTT NYTT ÅR

Eftersom min syster är så fruktansvärt dålig på att uppdatera önskar jag er alla ett gott nytt år från henne :)
Ha en bra kväll!
/Puss Tilda ♥
ikväll kör vi!

29 december

okej klockan är drygt tre och jag kan inte sova!!! har inga kanaler på tvn ikväll, blir tokig!

men vart inne i stan idag med mamma, kajsa och inga-lill. Rean suger, hittar aldrig något där. Men fick med lite andra grejer. Sen ikväll har jag vart borta hos Kajsa och Anders och kollat film. och gottat oss lite :)
Får se vad som händer imorgon men något lär det bli :)

roligt inlägg, jag vet.
pussssss

GOD JUL!

kan väl börja med att vår julafton inte riktigt som planerad. Värsta snökaoset här på ön ju!
Igårkväll när vi skulle från jobbet var det totalkaos, åkte från färjestaden vid kvart över 6 och var hemma vid tio! Tog tre timmar att komma fram 1,5 km. Satt fast i gatan hela kvällen. tre bilar dessutom, vicke med en, tilli med en och jag och mamma i en. Pappa fick jobba på kan man säga! Stackarn.
Men idag är vi iaf insöade. Gatan är två meter hög just nu. Pappa tror inte vi kommer ut fören på måndag. Den här vägen är ju inte den första dom skottar precis! men tur vi har småkusinerna och farbror och hans sambo här. Blir ju lite mysigare och mer juligt då. Däremot har vi Tilli här men inte Tilda. Tilli får stanna här för hon kommer inte hem och Tilda är fast hos Charlies föräldrar, så en julafton utan henne lär det bli. Tråkigt nog.
Men inget dystert nu, vi får göra det bästa av situationen och det lär bli mysigt iaf!
Ha en bra julafton allesammans! :)

Kram


jullov!

äääääntligen jullov! som vi har väntat :) Kom lite sent kan jag tycka men bättre sent än aldrig va?
När jag kom hem var jag ute och "vattnade" hockeybanan som pappa håller på med. Ute på vår fotbollsplan håller han nu på att göra en hockeybana, kul ju :D fiffig min pappa är!
Sen satte jag igång med bakning, gjorde kladdkaka tills imorgon, jonis favorit. Och klart han ska få bestämma vad han vill bjuda på på sin födelsedag! :) Hela 8 år imorgon. kommer ihåg dagen han föddes som om det vore igår! :) åhh vad glada vi var!
Nu ikväll ska jag väl fixa och dona lite inför kalaset, hjälpa mi madre lite.
Sen får vi se vad lovet har att erbjuda :) jobb, kompisar och ha massa skoj!
Sen en annan sak, hatar när kompisar faller för grupptryck. bara för man "ogillar" någon så kan inte någon annan höra av sig eller snacka? moget ju! tss, lågstadienivå typ.

pusss :*


blä

åh förbannade mage... ont i magen, illamående och fryser typ. inte alltid läatt att vara tjej.
Vill åka hem men får inte, missat alldeles för mkt så måste vara duktig sista dagen ju!
Men tagit ipren så blir snart bättre typ. Sitter i labbet och just fått klar min mediegrej som ska vara inlämnad nu vid 20 över. goddie.
Ikväll blir det en liten julavslutning med innebandyn, eller typ nu innan uppehållet två veckor typ. mysigt!
Nu ska jag kila på lektion!
pussss :*

ps, köpte sista julklappen idag! (om jag inte kommer på mer, älskar att köpa presenter!!!) ds

snart bär det av igen

Sony ericsson vs Iphone4

matchen igår? finns inte så mkt mer att säga än att det blev iaf 1 poäng men vi var klart bättre än dom. tråkigt!
Var iaf på julshopping idag med la familjen, jag är typ klar men mamma och pappa har typ inte börjat, bra av dom... Går iaf itne att gå på stan med mamma, får panik. Pappa, jag och Jonis åkte hem så fick hon stanna kvar med vicke. 
Men jag valde iaf bort en Iphone4 idag, kunde fått de i julklapp men trivs så bra med min Sony så valde att behålla den. lite dum kanske? ;) men dom e så stora och klumpiga! sen spricker ju skärmarna på typ alla. Nu ska jag kolla film och slumra lite kanske. Första helgen på.. jag vet inte ens när jag hade en helt ledig helg senast skönt är det iaf och det tycker jag att jag är värd som jobbar varje helg annars! :)
Hejssvejs!


långhelg

fredag och min helg började redan i onsdags :D låter inte det gutt?
Igår så var vår buss inställd för ovädret, sjukt mkt drivor och blåser som tusan här. Men sen igår kväll stod det på internet att 102 skulle vara inställd fredagen också. men bullshit. Den hade gått iaf. Tror inte min graflärare är så glad på mig just nu. missade igår och idag, de 44% frånvaro har nu ökat yttligare... he-he. bajs!
Igår var vi hos kajsa hela dagen, spelade monopol och bakade fudge.
Ikväll är det match, derby mot mörby. bara krossa som gäller!
nu ska jag chilla vidare och njuta av en ledig dag idag meeeeeed! :D
pusshej


LUCIA

börjar få lite ångest att jag inte är klar med julklapparna och inte har hittat någon födelsedagspresent till Jonis än. I helgen kanske det blir en sväng till Ullared så hittar kanske ltie då. Men får nog bli någon runda till i stan innan dess.
För övrigt är det lucia idag ju, kollade inget luciatåg detta året heller. Lite dåligt men gör mig ingenting :) Ikväll är det träning och kasnke lite plugg. Har prov i trafikkunskapen på ca 300 sidor. kill me!
Men på tränigen ska vi ju också öva på vårt dansnummer, överraskning för herrarna ;)

snuva

tisdag och jag mår piss!
för det första blev dte ingen sovmorgon för vi skulle ha HLR, hade behövts sovmorgon!
Sen höll vi på med de till 11 eller något. Är ap förkyld och trött som drog in till stan för att se ta halv ett bussen hem. Hittade yttligare en julklapp till min kära syster. Och när jag kom hem så ligger det en lapp på bordet att mitt paket har kommit till posten. Så hämta yttligare en julklapp imorogn :) Dock såg mamma vad de stod på lappen så hon anade att det har något med foto att göra... fail.
Skulle iaf plugga men jag somnade... ajajaj, kommer faila på provet imorogn känner jag. Men får försöka plugga lite till nu innan jag lägger mig.
hoppas "alla" haft en bra dag! :)
hehe juste, inte första gången ölandsbladet gör fel.. idag igen. Står om tilda men så är det en bild på mig. Vi är ju syskon och delar på de mesta ;)

I don´t need you, you are so fake and immature

bakat lussekatter, mmmm. varför heter det lussekatter? lussebullar låter ju bättre, menmen.
Match ikväll mot CL och Becca! heheh. Hoppas på vinst och hoppas komma upp ur vår svacka ikväll. Vi får väl se.
Jobb hela helgen nu med :) ganska gutt iaf.
Kanske det blir myskväll med Becca och Malin imorgon med.
Pussshej :*

RSS 2.0