Stagg suger!

igår var det köning! Fan vad stagg blev ägda ;)
Vi satt inne hela kvällen och körde lite lekar och hade riktigt roligt. Och varmt och skönt! ;)
Var hemma strax inna halv tre eller något inatt, så ganska troligt att jag låg kvar i sängen idag, skulle behövt åka in och redigerat ett ljud med nee, inte när man ska göra bara det och går inga bussar hit. Så nu har jag HÖSTLOV! :D (som inte kommer vara så chill)
Ikväll är det match mot Färjestaden, var tänkt att jag skulle spelat några byten och känna på det ikväll, men nu har jag blivit förkyld och ont i hasen :( skägg!  Så vi får se om det blir några byten eller om jag får vänta en vecka till.
Nu ska jag gå upp och lägga mig i soffan med en kopp honungsvatten och ngt bra på tv.
puss hej :)

RIKTIGT GLAD TJEJ!

åhh vad jag är glad! :D var med på rugbyträningen idag! hör och häpna, jag spelade! no rehab! :D Visst det gjorde lite ont ibland men jag överlevde och ska träna imorgon med :D Nu strax ska jag vara med på innebandymatch också, möter Ariel idag ;) Dock ska jag inte vara utespelare, vågar inte det riktigt än. Men jag ska vara målvakt! hör och häpna igen! Sara skulle göra högskoleprov och vi har bara en målvakt, så då kan jag ju sitta i mål och vara med på ngt sätt iaf ;) Dock får vi se hur det kommer gå... Men ska ge hundra såklart!
Puss och hej från en glad tjej! :D


Looking for freedom

Det börjar dra sig mot Rugbymatchen! Endast tre veckor kvar idag. Alltså jag får ont i magen varje gång jag tänker på den. Kommer helt klar vara bland det roligaste jag har gjort! 
Sitter och lyssnar på Looking for freedom som påminner så himla mycket om rugbylägret! aahhhh jag är fett nervös och förväntansfull :D
Igår tog vi fula bilder till matchbladet samt gjorde klart smeknamn, merit och citat till de. Det känns verkligen att det är på gång nu ;)
haha barnsligt inlägg men jag är fan grymt nervös !

dessutom ska jag testa träna i helgen! Wii


vi är vackra, vi är stolta för vi kommer ifrån Lasse Kagg

sitter nu i ett varmt och skönt bad och lyssnar på härlig Lars Kagg musik!
Blir riktigt taggad på Rugbyn! :D inte länge kvar nu...
lite seg i början men sen är den riktigt go ;)

only the strongest will survive

godmorgon typ.
Gårdagen var rolig men jävligt kall, var typ ute i elva timmar igår, gjorde massa lekar och sånt? 
Sen fick vi komma in och börja festa och byta om till våra "snygga" outfits". Hahah måste säga att killarna var riktigt söta i deras dräkter. Alla hade verkligen gått in för det! :)
Blev inte riktigt så lång kväll som det skulle varit. Sov hos Tilda inatt istället, var hemma vid fyra tiden. Tycker det är skänast att sova hemma, och där hade vi inte sovit ngt typ iaf, sen upp tidigt idag och städa och greja. njaa. Blev en längre sovmorgon istället :) Men skönt var väl de. Just nu sitter jag och myser i träningsoverallerna som vi fick igår. Så mjuka och härliga. Känner mig dock inte så fräsch, tvättade inte bort sminket igår ens.
Nu ska jag chilla vidare och sen hoppas jag att få åka hem snart. Lägga mig i den nya badkaret som kom hem häromdagen, gutt eller? :)
..."I´m the lady from KAGG, I wont´t do it with a Stagg!"...
mycket ramsor och sång igår

weekend

vet inte om jag är sjuk alltså? Något fel är det för jag blev sugen på pannkakor bara sådär nyss!? aldrig hänt innan, pannkakor liksom!? :S Heheh men gjorde mig iaf tre pannkisar med lite sylt och smör :* Dom godaste jag någonsin ätit tror jag? :P (aldrig varit så förtjust i pannkakor)
Btw, nu är min outfit klar inför helgen, köpte lite snören och strumpor idag.
Blev en lite tidigare hemfärd idag också... Känner att jag nog måste börja ta skolan på allvar snart igen. Åka hem vid tjugo över elva är inte så bra typ. aja, skönt att vara hemma iaf, ska lägga mig på soffan och kolla tv eller ngt, lär inte röra mig ur fläcken fören jag ska gå till min säng senare ikväll.
Ciao!

något bland de fulaste jag har sett ärligt talat!

torsdag

måste först och främst berömma mig själv att jag klarade av att vara i skolan hela dagen igår, plus att jag var på varje lektion från början till slut. Har vart lite dålig på de nu ett tag.
Var en lång dag igår, stannade kvar i skolan till typ halv åtta igår kväll. Hade lite mtys och chill med rugby laget på Kåren igår. Käkade bland annat gott och kollade rugbyfilmen sen 09. Sen efter det drog vi ut till Barkestorp för att göra ett träningspass. Tycker inte om den träningen jag får göra nu alls! usch. Men hoppas att jag snart ska vara iggång, någon vecka eller så...
Ikväll blir et ett pass på wellnes sen efetr det ska vi tåga bort till Stagg som har köning, lång dag idag också. Längtar bara tills jag ska få sova och ta det lugnt en endaste dag!
Hej svejs :)

GRATTIS LINNEA SOM FYLLER 17 IDAG! <3 :D

outfit

idag har jag vart och inhandlat mig helgens fest outfit (y)
tvek ifall jag kommer våga ha den på mig alltså :P Var inne på att köpa lite separata delar från början men sen blev det en hel dress från partaj. Känns lite onödigt att betala 300 kronor för något jag kommer använda once in life, men ska försöka sälja den tror jag ;) En i laget hade tydligen köpt en sådan dress på tradera :)

dålig cam bild (men det kommer nog bilder från festen sen)


söndag

hej tråkig blogg!
Var uppe med tuppen halv sju idag, träning i Lindsdal vid klockan åtta. Ganska skönt med tidig träning för då är man ledig hela dagen ju :) men jobbigt att gå upp.
Eftersom jag inte kan träna riktigt får jag köra lite annat, jävligt jobbigt de med..:)
I eftermiddag åker vi kanske till Mellanmon och hälsar på ssmå-kusinerna som är hemma över helgen.

Är laddad för nästa helg som bara den! Är rugbyläger, eller "suplägret" som det också kallas. Från 8.00 på lördag till 8.00 på söndag, kommer bli så sjukt roligt :D sen på söndag förmiddag ska vi nog hyra relaxen i simhallen och bara chilla allihopa, låter inte det gutt? ;)
Ända nackdelen med helgen är att man ska vara utklädd.. "oktoberfest outfit", måste inskaffa korsett, kjol och strumpor... Haha men kommer bli kul ;)



...

Är arg, ledsen och besviken! Har inte någon längre lust att vänta några veckor till på att min fot ska bli bra! Vill komma igång nunu!!!!!! Ni anar inte hur tråkigt det är!
I helgen ska jag jobba, kan ju ändå inte spela match så då jobbar jag hellre. Faktiskt hellre än att sitta och titta på matchen vid sidan om. Då vill jag bara spela!:(

PS. jag hatar min cp fot!
DS.

deprimerande inlägg för att jag är på dåligt humör!
hej


RSS 2.0