bingo

återigen en ledig dag ;) men imorgon blir det jobb..
Var meningen att jag skulle dra på "poolparty" idag men jag bara orkade inte. Så det blev inget med det. Hade vart kul att träffa tjejerna, men det kommer fler chanser :)
Ikväll ska Jag ,Tilda, Millan, Anders och Pontus på kärrigbingo ;) (Bilbingo) Hör och häpna!
Senast jag gjorde det var väl tre år sedan eller något, hah men det är fan roligt. Hoppas bara vi får tuta!
Så ikväll rullar vi in på travet i kalmar med vår fikakorg och är bingo-sugna. (I tidningen stod det att det var 17000 i jackpot :O Det hade väl inte varit fel?! )

Imrogon är det ju som sagt jobb och på fredag ska jag vara med mina älsklingstjejer Linnea och Sofie <3 Och på tisdag lutar det åt en tripp till härliga Göteborg med Fransson ;)


same thing too

helt ledig idag, så guttt.
Tog en rejäl sovmorgon och det behövdes känner jag :)
Nu ligger jag ute i solen med en hes hals, en förkylning och en hund som tror att tangentbordet är något man ska gå på och även att min rygg är något man ska springa över fram och tillbaka. (men jag gillar henne iaf)
Sen kom jag och tänka på hur 17 jag har fått min förkylning och de.. Kom ju typ i söndags och på lördagen var jag ju endå ganska påklädd med jeans och faderullan. Sen kom jag på att förkylning kommer ju inte av kyla utan bakterier? hmm..
häner ikväll? give me a call



skratta eller gråta?

snälla säg att det inte är sant... Vad finns det för människor egentligen? hah shit
"mrdanielparis" på youtube

27 Juni

tjohej negertjej.
Midsommar dagen igår, vaknade upp med hela huset fullt av människor typ? Jenny var givet men att vakna vid sex tiden på morgonen av att Pontus satt inne på mitt rum, hmm? haha trodde jag drömde så somnade om. Harald hade invigt nya husvagnen med att vara den första som sov i den. Och sen hade vi lite annat folk. Senare på förmiddagen kom det lite fler så blev det stek och bad hela dagen. Sen laddade vi om på nytt för en förfest hemma hos oss sen vidare till Björklunden.
Kvällen där var galen... eller den var lyckad och rolig :* hihih. Hamnade också på efterfest hos Peter så var hemma strax efter tre idag sen upp och jobba vid klockan nio. Det är nice.
Puss och hej leverpastej

Festligheter




kvällens/nattens outfit, när det blir kyligare åker min härliga kofta från monkey på, me love :*

kan man blii besviken eller.... usch! vänner.?

Sakar min Linnea!

MIDSOMMARAFTON

jaha då var ennu en "högtid" här ;)
Dagen börjar med jobb, och jag är pigg som en mört? ... Drack lite kaffe igår och har fan inte sovit ngt alls inatt. somnade runt ett vaknade halv fyra och somnade lite då och å fram till halv fem sen har jag vart klarvaken och kollat tv och vart ute med Wilma och käkat frukost. Säger då det, aldrig mer kaffe efter klockan ... 6?
Nu har jag iaf gjort mig lite midsommarfin inför jobbdagen. Vi har fått yttligare en färg på arbetskläderna, så inviger nya klänningen idag ;) En söt liten blomma i håret också. hehe.

Ikväll blir det fesligheter då, sågott som allt är väl fixat? tältet är uppe och poolen och det är fixat. Här ska allt bli fest ikväll!






nu har jag bråttom, ciaoo
btw, känner mig lite som en sjuksköterska?
PUSSS

24 juni

Då var det där syntestet gjort och det såg bra ut ;) nice. Kikade även lite i stan med mamma innan vi drog hemåt. La mig ute i solen förut och somnade, när jag vaknade upptäckte jag en liten dregelfläck brevid. Har man sovit gott då eller? haha fy. Snackade lite med Millan i tele nyss och vi kom på att det är dåligt at vi inte badat i havet iår innan midsommar! (svenskt vatten) Så nu ska vi ta tag i våra liv och slänga oss i sjön.

ha't bra


någon (jag) är sugen på att börja lira innebandy igen...

23 juni

Vaknade inte särskillt tidigt idag och det var skönt för jag har börjat få sömnproblem... vilket jag får varje lov. Brukar vända på dygnet och somna lååångt in på natten. ajajaj.
Låg i solen drygt en timma på förmiddagen sen skulle jag vidare till stan. Skulle göra den där synkontrollen till trafikverket nu innan jobbet drar igång nu tänkte jag. Har inte så mkt tid för stan i sommar.. Men självklart hade ingen sagt till mig att man skulle ta med ngt jävla papper in! Så åkte typ in i onödan! (Fast ändå inte för hittade lite kläder som vanligt..) Nu tänker jag inte åka in frivilligt och göra de där jävla testet. Utan nu ska mamma eller pappa åka med mig in för att det är deras fel! (sur lizette just nu)
Midsommar kommer efter mycket om och men att vara in our place. I hate it! fett lack på klinth! :@
bläää säger jag bara!

bye losers


de kan han ha!

22 juni

skyller på att det är sommarlov...
I söndags kväll var vi ett gäng nere vid Tillis sjöstuga här på Östra sidan, blev en riktigt mysig kväll. Lite bilder därifrån här under :)
Igår var det jobb, klockan åtta hade vi möte sen när vi var klara så skulle jag jobba. Drog hem strax innan två för jag mådde piss! Svimfärdig, kallsvettades, ont i magen och spyfärdig. Inte roligt det där. Kom hem och la mig i sängen direkt och deckade i fyra timmar. Skönt det.
På kvällen hängde jag och Tilda hos Nilsson's, kollade lotta på liseberg och hade allsång med Kajsas och Anders.
Nu när jag väl är ledig mycket den här veckan tycker jag fan att solen kan ta och komma fram lite. Vill inte se ut som ett lik hela sommaren förfan!

SOMMARLOV

Nu har vi då alltså SOMMARLOV! Jag har inte kopplat riktigt att et är sommarlov än..
Kvällen igår var riktigt lyckad. Förfest hos Kristin med snygga ligan. Senare drog vi oss till Färjestaden där Lillen hade fest, riktigt härlig fest med mycket folk. En sen kväll natt som slutade med att jag tappat två remmar på mina skor :( inte en aning vart dom kan vara ju.  Kom hem strax innan tre och då somade jag gott ;)
Hoppas alla hade en trevlig kväll. Nu hoppas vi på en galen och rolig sommar ;)

Legat på soffan hela dagen och följt försnacket innan bröllopet och typ kollat tills nu, finns säkert bättre på tvn men har bara blivit så ;)
Ikvälll kommer Tillsan hit så ska vi kolla film och chilla.
Pusselipusss :*




goodie

jaha det var ju bra uppdatering på den här bloggen :)
I lördags var det ju då björket, en trevlig och bra kväll ;)
I söndags?
måndags, inga lektioner typ så var hemma och bara chillade i det fina vädret? ;)
tisdags, var i skolan en timma typ på morgonen och gjorde ett prov som skulle vart gjort för tio veckor sen ;) Sen var det hem och fixa lite sen iväg till stan igen och fira lite studenter :) Sen hemm till Tilli på studentskiva, sen blev det lite förfest och så där sen drog vi oss in till stan. Skulle in på Vallen men jag kyckades inte komma in på något av mina tre knep ;) Så fick sälja min biljett tilll någon som kunde komma in ;)
Onsdag, studentfirande på Kagg sen studentskiva hos Mange, trevligt och full kille det där ;)
idag, inget i skolan idag heller typ. Man kan säga att jag har så gott som sommarlov redan nu :D
Ska in och ha avslutningt imorgon med klassen, det är allt ;) sen ska jag ner till skansen skolan och hänga på lite blommor elelr ngt.
Imorgon blir det partyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
pussshaj, ska leta rätt på min hund nu

grymt bra helg?

GRATTIS MILLAN OCH MANDA TILL ERA KÖRKORT! <3

tjoheej, då var det fredag igen och det känns för underbart!
Igår var det en riktigt chill skodag som alla andra nu :) Tog min egna lilla sovmorgon för att jag verkligen inte orkade gå upp. Men missade ju typ inget iaf, så det var ju bra :) tandläkaren efter skolan och det gick ju också bra, ses om ett år igen sa han.. Så det var ju bra det med ;)
Sovmorgon idag också, sovit en timma extra hela veckan, det gilllaaaaaaaaaas! as slapp skoldag, sen sa vi att vi skulle kolla student men drog in till stan och kom hem lite tidigare än vad vi skulle idag med. Fick med mig lite smått hem idag också. Två busters, två linnean, en tröja, nagellack, puder och så var det inget mer.
Den här och förra veckan har jag köpt fan allt möjligt, pengarna börjar försvinna typ.
ikväll kommer världens bästa tjejer hit, Sofie och Linnea <3 Längesen vi gjorde något bara vi fyra tillsammans, så det ska bli mysigt. Tilda och jag har precis gjort iordning maten och lite.
Imorgon blir det BJÖRKET, som vi har längtat nu :D haha det låter inte alls kul ju men det är sjukt kul och det blir vad man gör det till som allt annat :S

långt inlägg, grattis till er som orkade läsa!


Pusssssssss, ha en trevlig helg

mysis med Wilma

mysstund och pusskalas med wilmis :)
Nu är hon helt slut så ligger deckad här breve, söt och busig vovve det där :*
KAGG VANN TRIADEN :D wihoooo

HEJA KAGG

I eftermiddag börjar TRIADEN, ska dit och heja på min kära skola ett tag antar jag..


dress

en bild på den söta klänningen jag köpte igår :) även skorna...
Shortsen, linnet och t-shirten orkade jag inte fota, heheh :)
(eh-eh, pallade inte göra ngt med håret så slarvig och skön toffs)

8 Juni

Jahaja, en lektion i skolan igår plus lots. Våra dagra blir bara mer och mer meningslösa känns det som. Sofie och jag drog till modehuset på förmiddagen sen in till stan. Fick med mig lite grejer hem och det märktes ju också i plånboken…
Kommer kanske upp lite bilder på vad jag fick med mig hem igår.
Tre lektioner idag och frågan är vad som kommer att hända på dom… Finns typ inget kvar att göra ju.
Ha det så bra gott folk ;)
Jag är laddad för en sjuuukt bra helg!
pussssss:*


söndag

hemligheten från igår behåller jag fortfarande för mig själv ;) heheheheheh, skb.
dagen har bestått av jobb, mycket folk! Sveriges national dag åallt så mycket folk i rörelse idag :)
Nu är jag fett sugen på att dra till sjön och bada. Får se om jag kan få med mig någon, hähä.  Eller tar nog det imrogon förresten...

pusspusss


cash...

Då var reklamveckan över, inga priser till oss haha ;)
Fredagskvällen har gått åt till att lägga schema och umgås med mina kära vänner Emilia och Amanda :)
Fyfan vad rika vi kommer vara efter sommaren, så mycket som vi ska jobba... Just nu ser jag bara det negativa, men man ska ju tänka possitivt, jag har ett jobb och jag kommer tjäna grymt med cash ;) Tycker lite synd om dom som inte har ett sommarjobb men som söker ;)
(behöver itne oroa mig för att vara raslös i sommar iaf..)
Imorgon blir det fotbolls-tittande. Jonte spelar match så ska vara där och heja på grabbarna. På kvällen blir det.... hemligt. Söndag, back to work
kyssss

Wilma

Nu har vi fått hem vår lilla gosiga hundvalp och så har hon också fått ett namn ;) Dom hade kallat henne för både Lucie och Wilma, och Wilma passade bra på den där lilla stolletjejen :) Vart ute och lekt och gosat med henne sen hon kom hem nu. Nu är hon helt slut så deckade ute i knät på altanen förut ;)
En trött Wilma i bilen hem :)

En trött Wilma :)


den härliga klänningen, den är inte riktigt orange btw :)


9 days left

jag gillar dom här dagarna, i really do. Tog halv ett bussen hem idag också :) Skulle byta en klänning som jag köpte igår. Men den kom med hem igen, den jag köpte igår var förstor så skulle byta   till 34, men den satt åt för mycket upptill. Så ska bara sy in 36an. Den var så härlig färg på och i siden så ville så gärna ha den ju ;) Köpte även med mig tre snygga armband som är superfina nu till sommaren :)
På tal om sommaren... vilket väder det är idag! Sitter ute i solen nu och ska satsa på att bli lite brownie igen ;) I helgen ska det ju vara super väder men jobbar ju förstås... Skulle vara skönt med någon ledig helg nu känner jag..
Det bästa med dagen nudå... HÄMTA VALPEN SENARE IDAG :D
Tilda har fått damp här hemma för ingen vill att hunden ska heta så som hon vill... Utbrott på hög level.
Jag och mamma kämpar fortfarande för Selma ;)
Pusssss
no party tonight btw

2 JUNI

reklamveckan är fortfarande i full gång, har fått endel gjort idag men ligger bra till så slutade vid tolv idag, imorgon blir det grovjobb :) Tog halv ett bussen hem, kom hem och somnade på soffan. Sen var det dags att åka in till stan igen, handledarkursen för körkort... Gick endå snabbare än vad jag trodde :)
nu har jag legat i sängen kollat sex and the city och kollat igenom min dator. Hittade den är otroligt härliga mappen från "återträffen", vilken trevlig (jävlig) kväll ;) haha. lovade mig själv att inte dricka fören till midsommar... Men jag har klarat av det ett par gånger nu innan midsommar. På att imorgon igen? det är frågan... Aningen blir det Bistro eller vara hemma och gosa med lilla Selma som kommer hem imorgon :)

FOTO

Vart i fotostudion nu på morgonen och fotat två små söta pojkar :) Agnes lillebror Zigge och deras kusin Melvin :)
Lite smakprov på lite bilder på pojkarna :) Sjukt sööta!







RSS 2.0