pictures

1. Vi hade nattbesök av Anders på vårt rum första natten, istället för att sova hade vi roligt. Vid kvart i tre ville vi ut så vi drog till donken. Inte en tanke på att det var en fredagkväll så vi gick bara rätt upp ur sängen och tog på oss lite enkla kläder och gick bort dit. Jesus alltså, det var fullt med ungdomar som hade vart på fest. Så frächa kännde vi oss (y) OCH en händelse inne på donken, jag tog TVÅ kort och vid det andra blev en blatte galen! "vad fan tar ni kort om, jag vill inte vara med på erat jävla fuckingkort" haha jag blev fan rädd och ner med kameran fort som tusan. Han började tjabba med anders, men han blatten blev ganska ägd. Han var inte ens med på kortet liksom och dessutom satt han med ryggen emot oss. Sen så skulle han vara "cool" och började kasta papper. Sen hotade dom med att kasta brickan också :P barnsliga. "akta så jag inte kastar brickan" (anders- men brickan står ju här?)   Och killarna på bilden plus en till lurade vi stenhårt att tilda och jag skulle vara bakgrunds dansare på melodifestvalen i bidrag 3, Dom skulle rösta ;) Dom gick på det stenhårt med.
2. redo för att ut och käka sen dra till arenan :)
1. middag
2. middag
1. Jaa :D Kitty i Andra Avenyn fann vi utanför i vimmlet :D (vet att du är avis Linnea)
2.Sen har vi ju bjudit lite på oss själva (skämt ut oss) varje år, så nu ute i vimmlet ställde vi upp på att sjunga Singstar "du ger mig bra vibrationer" (y)
1. Malmö Arenan börjar fyllas på ;)
2. Laddade för en rolig kväll
1. Arenan är tänd med massa stavar under Anna's låt, riktigt fint var de :)
2. människor
1. Anna och Peter gick vidare till final, helt rätt ;) Men Neo skulle med gott vidare!
2. Jag och Tilda med nya glajjar
1. Jag och tilda tryckte snygga tröjor ;)
2. Kajsa,Liz,Tilda
Haft det riktigt roligt den här helgen. I Fredags shoppade vi och jag har en del nytt med mig hem :) På kvällen hade vi roligt och det blev väldigt sent. Somnade inte förens vid halv fem eller ngt :) I går var det shopping igen, hittade lite då med, blev ingen heldag på stan för vi var ju tvugna att äta och åka ut till arenan i tid. Helt galet hur mycket folk det finns! :) När melodifestivalen var slut tog vi oss till hotellet igen sen kom Anders och hans kompis Tomas dit, han bjöd på provsmakning av sushi som han gjort själv. Han var suschikock, måste säga att jag hade smakat det en gång innan och då var det inte gott! men smakade faktiskt inte så illa :) Sen drog vi iaf ut och kollade lite, gick in på någon pub men där blev det inte så långvarit. Kajsa, jag och Tilda somnade framåt två sen idag var det upp och packa och stan en liten runda. Superduper helg helt enkelt ;)

picture, first day

Den här konstiga snubben! ;)

check this out!



en snubbe som vi träffaded på tåget. Har "fina" bilder på honom när han står och posar, lär komma upp här på bloggen ;) ahah men nu är vi iaf framme och vi ska ut och röja stan.  BYEBYE

summer feelings

längtar verkligen till sommaren nu. Tilda springer runt och provar sommarklänningar och sommarkläder i största allmänhet. JAG VILL HA SOMMAR!
OCH, jag lyssnar förfullt på Date nu, åhhh Peter........ <3 hehe ;)
Klockan närmar sig kvällen, blir det fet bakfylla imorgon på tåget eller? ;)
S O M M A RE N   2 0 0 8

torsdag

morninmorning.
vaknade vid typ halv sju idag av att pappa var på mitt rum och väckte jontebonte. Men jag somnade om ganska snabbt som tur var ;) Har faktiskt hjälpt mamma att laga mat idag, mos och ungstektfalukorv, får väl se sen hur resultatet blev(y) Börjat packa lite nu också, men vet inte alls vad jag ska ha med mig :s  Ikväll blir det b-lags match mot fibk, wiiie inte alls sugen på att spela :) Efter matchen blir det fest hos Pontus som har huset för sig själv en hel vecka nu ;) nice. Imorgon tidigt rullar tåget mot malmööööööööööööö ;)
Have a nice day :)


last year


lite bilder från herrarnas serieseger :)


If I saw you in heaven

Idag är en sådan dag som jag saknar dig så otroligt mycket!!  :'/


tisdag

idag på förmiddagen var det jobb, ganska lugnt men kom massa varor så jag hade att göra. Jag halkade ute i snön när tidningskillen kom och lämmnade tidiningen :s pinsamt.
Men när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen och kollade tv. Somnade till slut och vaknade tio minuter innan träningen började. Blev  ingen vanlig träning, körde tunering på småmål. Gick ju sådär, trea av fyra lag ;) Nu ikväll har jag färgat håret, la bara i samma färg som sist så syns ju itne så mycket, bara inte lika matt :) Nu ska jag sooova :) försöka iaf.
pusss

PLUS, Karro fick en liten tjej nu ikväll :) Ungen hade gärna fått ligga kvar tills på onsdag, då hade jag vunnit tippningen ;)

To be with you

haft en myskväll med soffis & poffis :) Mycket längesen jag var med Carlsson nu. Mycket synd måste jag säga ! <3 Måste bli ändring på det! :) Dom åkte nyss och nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova. Imorgon blir det jobb och så ska jag nog färga håret igen, wihooo!
Nattti

date

hej jag har blivit dålig på det här!
Men nu är det ju då äntligen lov och det har börjat mycket bra tycker jag :) I lördags åkte jag och Kajsa ner till Karlshamn och kollade när herrarna tog hem seriesegern ;) Kajsa och jag ensamma i en buss med tjugo herrar. vi gillar att! Men var riktigt gutt att se matchen faktiskt, spännande och roligt. Jag var fotograf under matchen så har massa härliga bilder, kajsa och jag fick följa med in i omklädningsrummet och fick ta kort med skumpa och duscha;) niceeeeeee. Efter matchen drog vi till Ödell och gjorde oss iordning och hade lite förfest med bara tjejer, sen drog vi hem till Wille och Linnea där herrlaget var, förfestade lite med dom också sen bar det av till Sandra ;) huu, hade ren jävla tur att vi kom in. Men vi hade iaf kul där inne, blir vad man gör det till:) men det bästa var nog ändå Harald, han bleb uppkallad på den lilla scenen och fick ta på sig en röd paljettklänning sen tog dom upp en typ 30-40 åring som skulle stå med händerna rakt upp i liften och vara haralds strippstång. haha herregud, han gick in för det med ;) Och jag blev förälskad! PETER <3 hihi gittaristen och sångaren, (på inlägget under står han till vänster om mig) har hans aoutograf på armen nu ;) En flörtig en! hih :*. Men kul kväll var det iaf :D
Igår var millan och manda här och det var chill ;)
Harald, (y)
pussss

Gästbloggare

Hallihallå, Millan här :)
Lizette har fullt upp med att sticka så jag fick fria händer här på bloggen.
Jag kan börja med att säga att igår hade vi en galen kväll som började hos Karro Ödell, sedan en bussresa där alla åkte på barnbiljett hem till Linnea & Wille för att fira seriesegern tillsammans med herrarna sedan styrde vi mot sandra där Lizette & Matilda som ENDAST är 16 år kom in på sandra. På sandra bjöds det på mycket dans, dricka, snygga killar, galen strippdans och Lizette hon hittade även en Date, den snygga killen peter som är gittarist och sångare i bandet Date, som hon även flörtade en hel del med ;)

Jag får tacka alla för en rolig kväll, "Det blir vad man gör de till" och vi gjorde kvällen till vår!

Kram Millan <3



If I used to love you

okej, nu är det slutspurten innan lovet :) Lovet är efterlängtat nu och hoppas det kommer bli bra :) Helgen kommer nog iaf bli bra, partyyyy! Svenskaprovet idag gick skit. Just för jag inte hade pluggat tillräckligt. Fan lizette!  Men nu är det bara två lektioner kvar efter den här sen är det LOVVVVVVV :D

byebey

tjohooo

shitpommes!
Veckan har gott riktigt snabbt! Och jag har nog varit glad hela veckan tror jag? wooow! Jag LÄNGTAR tills på lördag, tudiluuu. Ikväll blir det att kolla herrlaget när dom kan ta hem seriesegern :) Efter skolan blir det att käka på något gott ställe med lite tjejer som jag tycker mycket om :) Får se vart vi hamnar :) Nu ska jag kila och börja jobba :) Vi höres babes :)

smileee



Tilda och jag var med kajsa och fotade idag.
spegel?


I´m in love



fyfasen vad han är snygggggg!

life is not fair

igår var det match och det blev en tuff match men förlorade med 3-2. surt. Efter matchen drog mamma, pappa, vicke, jag och jonis till farmor och farfar och åt lite kroppkakor och lite alla hjärtansdag fika :) Jag var helt slut efter matchen så somnade på deras soffa ;) Men sen väl hemma började jag sticka  (tantigt), fick en tosse klar, håller på med ett par till lilla bebisen, dock blev den nog lite för liten :P så får börja på nya... Igårkväll blev det annars bara tv,n. Köping Tobbe alltså :) han äger.  Nu är det måndag igen och bara en vecka kvar sen har vi lov. Ska bli skönt att vara lite ledig från skolan,för nu är jag skoltrött igen.

Pusspusss

livet är orättvist, tänker på er <3

weekend

igår dömde jag först småtjejernas match, inte det roligaste jag gjort i mitt liv precis. Sen efter de direkt var det samling med b-laget för att åka iväg och spela rugbymatch, nej förlåt, innebandy menar jag ju. skoja ;) Men det var typ rugbymatch från deras sida, helt galna :P dom hade en riktigt tjockis som back! hon var sjuk! blev iaf 4-4 som dom inte förtjänade, dom gjorde mål när det var 30 sek kvar. Men efter matchen åkte vi till Harrys och kollade melodifestivalen och spelade lite spel (y) trevlig kväll och vet inte alls när jag var hemma.
Nu idag ska a-laget iväg till Sandbäckshult och spela match, kommer bli tufft. Min sista a-lags match för den här säsongen. (Y) håller tummarna för vinst

byebye

it sucks

åhhh vad jag är arg!
Skulle ju blivit fest ikväll men nu blir det inte så. mamma och pappa vill inte köra för det är så sjukt jävla mycket snö ute och det är typ en meter snö i gatan! Dom säger att man kör fast bara. Nu är jar arg och har stängt in mig på mitt rum! jag som var pepp på fest och köpt en mask ådee :( ingen "superhjälte fest" ikväll då! f**ta
bortmedsatanshelvetejäävlasnöoväderochsnö!

Save up to tonight

jag och linnea tog sovmorgon båda två riktigt gutt (y) sen har vi tagit lite ledigt i eftermiddag och det är med gutt. Ikväll blir det PARTY  ;)  Ska till Ebba och Felicia först sen funderar vi på att dra till Jenny också :) Min helg kommer suga och vara vääääääldigt enformig.....

Lördag: döma innebandy, sen på kvällen åker vi på b-lags match mot fliseryd. (kanske blir en kväll på Harrys?)
Söndag:  Match borta med a-laget mot sandbäckshult, sen efter det direkt åker vi hem och kollar när ssg möter fibk, b-laget. 

byebye


längtar till Sälen, kommer bli grymt!


love and trust ♥

får börja med att jag skojade självklart i förra inlägget. Blev bara topparna..
Idag blev det sovmorgon och begravning :( Det är nog först idag när vi var i kyrkan som jag fattade att hon är död :( Vår älskade lilla Gittan satt och tänkte på att jag verkligen aldrig mer kommer att få se henne i livet igen, inte höra hennes röst. Inte heller sitta brevid henne och hon håller om oss. :( Vet inte om jag fattar det nu efter egentligen  men i kyrkan förstod man det verkligen. Många som satt och grät så hon har verkligen haft en stor plats hos alla 
Mycket fin begravning verkligen. Jag älskar dig Gittan!

i can run away and hide for you

tog en pytteliten sovmorgon idag. Och tur var väl de. Hade inegn datorkunskap på morgonen. Jävla gubbe som inte kan meddela det innan. Stackare som var där direkt på morgonen och fick vänta två timmar tills nästa lektion (y) själv väntade jag bar en timma, hihihi. matteprovet sööööööööööög! sen efter engelska och shit så var jag mmmm i sjunde himmelen :* idrotten var det dans, dansade de som vi dansade i mellanstadiet, sjukt roligt :P sen sugig rörligbild men fick gå tidigare för vi blev klara(y) Om en timma ska jag klippa mig, tycker inte om det speciellt mkt! funderar på att raka av håret på ena sidan tror jag (y) som på bilden fast ska ha långt hår kvar ju...
let's see, ^^

lass med bilder från helgen

Fick ju fint besök från Falkenberg, och i helgen firade vi Anna's 2-årsdag :)
Hela kusinligan :)
Lördagskvällen/natten bestod av jacuzzie
Några av helgens 300 bilder :)
Kommer kanske bilder från Kajsa, Vicke och Klinthans fest :)
I don't promise!
kisss

walking on water

jahaja :)  Kajsas och min grillning blev inte alls lyckad ska jag säga. Vi hittade en kanon plats som vi dukade upp vårt fika på. Försökte tända på engångsgrillen men lögnifasen att den ville funka. Vi försökte och försökte men sen gav vi upp. Blev att grilla våra korvar inne på stekpannan :( drack våran v-a-r-m-a oboy inne, det ska man dricka ut när det det är kallt ju :( Men sen stnnade kajsa här hela kvällen. drack nog tre fyra koppar te med honung :* hehe vi älskar de! Idag hade jag sjukt ont i magen när jag vaknade:( men drog iaf iväg för behöver poängen från aktivitetsdagarna ju! Chillade lite hos sofie innan vi drog in. Tränade lite på friskis sen käkade vi och drog hem. Nu är jag hemma och riktigt skönt att vaera hemma tidigt. Ikväll blir det att kolla innebandy(y)
btw, jag har inte huvudet med mig idag?!
byebye

helg

inte orkat blogga i helgen!

Fredag: var det match, derby mot Borgholm, vinst med 6-3 och jag gjorde mitt snyggaste mål den här säsongen ;) riktigt nice. I Fredags kom släkten från falkenbergöver, så blev att mysa med ungarna där på kvällen.

Lördag:  Annas födelsedag 2 år och hon vaknade med vattenkoppor, ajaj. Men Blev iaf kalas hos farmor ocg farfar för henne. På kvällen blev det mysa med små tjejerna igen sen vid tio tiden drog vi till Ullevi och badade jacuzzie, mycket gott :)

Söndag: Farbror, och Anette och tjejerna åkte över till västkusten. Jag chillade typ hela degen på mitt rum med tv. Slappdag. På kvällen kom Morfar och Pia, Idag fyller morfar 60 år så vi firade han lite igår. Sen drog jag bort till Kajsa så kollade vi en go rulle och chillade och fikade ;) 

Måndag:  skolan igen och det suger. Men ganska chill dag,slutar vid två och i eftermiddag ska jag och Kajsa ut och grilla :D

 Grattis Morfar på 60-års dagen <3

byebey


what you say

lite smått arg! skrev ett långt inlägg men försvann!  :(
aja, dagen suger. men fick tillbaka svenskaprovet och det var gott (y) wihoo. Sen samhällsprov och när jag läst igenom boken en gång så förväntar jag mig inte heller att det ska gå bra.  Vilket det inte gjort, chansade mest faktiskt ;) Men ikväll är det  match iaf, derby mot Borgholm. Hoppas vi vinner och hoppas jag gör en bra match denna gången och inte hoppar av... Men ny klubba så borde fubnka lite bättre nu hoppas jag ;) Håler tummarna på att mamma snart ringer och säger attt jag får en klipptid idag, måste klippa av mitt risiga hår! Men lär itne bli idag tror jag inte :( Ikväll efter matchen blir det aningen chill eller umgås med lite vänner. Blir nog en bra helg det här :)  Imrogon fyller anna 2 år :))))

byebye


en underbar dag


chillidill

jahaja, igårkväll  åkte jag, millan, manda, pontus gustav och jesper in till stan och kollade bio, snabba cash. Jag tycker faktiskt inte att den var så bra,  trodde den skulle vara bättre :) Men efter så drog vi tillbaka till vår vita ö och badade jacuzzie, så himmla sköööönt :D badade och rullade i snön. Jag skulle springa ett varv runt huset men när jag typ var framme vid badet igen så trampade jag på en jävla blommpinne:(  så fått sår under foten, ajaj. Men kom hem runt två inatt och då somnade jag gott :) Upp och jobba idag, jobbade bara halv dag sen bytte jag och millan. Somnade när jag kom hem och sov i typ 3½ timma. de ät gott. Upp och träna sen (y)
hoppas jag somnar nu. natti.
byebye

me love



Jag älskar Calle & jag älskar att Jackie och Patrik vann Paradise hotel igår :D

yeah


Jag och svante var riktigt coola när vi körde lasergame förra veckan!

hang on

hihi känner mig småfull? nej skojar bara. men vicke jag tilli och tilda spelade ett spel som vicke fick i lördags av några. Förfestspelet heter de. men vi körde med vatten idag. Riktigt kul var det men inte alls gott med vatten vill jag lova. Jag är full... eller min mage är full iaf. Nu inväntar jag PH. OCH jag var uppe på taket förut, och det är snö och halt på huset? :S men strömmen gick och sen droppade det massa vatten från ett eluttag, så det hade rykt in massa snö under taket som nu hade smält? så blev en liten avttenläcka? fick klättra med pappa upp på taket så kröp han under och jag satt utanför och fick krama ut trasan som var full med vatten :S bläää
btw, Svante äger :*
byebye

måndagar suger tjalallala

fast idag ägde den lite grann. Först text men den sög sen matte och den sög sen svnska och det ägde att läraren inte kom så vi slutade så det ägde. Så drog svante och jag till stagg och hälsade på snälla tjejer :) det ägde. Nej skojar, mycket ägde nu. Men tog två bussen över till färjestaden sen åkte  med mamma hem. Skänt att vara hemma ganska tidigt :)  btw, jag skäms!

byebye

RSS 2.0