festis

bläää vilken kväll och vilken dagenefter... Skulle badat jacuzzi på "efterfesten" , men dit blev det aldrig.
Kvällen slutade inte alls som jag hoppats på, kunde slutat sjukt mkt bättre. Sjukt förbannad!
Men hade iaf en bra kväll innan :)
blää

Bus :D

inatt
idag
kolla spökungen som sitter i fönstret! vi höll på att skita ner oss när vi såg den! haha
hihi nu får det räcka med bilder. Men ser sjukt mycker värre ut än vad det gör på bild. Hade det inte varit snö hade det sett helt sjukt ut :D btw, nu i eftermiddag hade det ringt 16 stycken på bilannonsen ;)

ÄGD!


hahah, ídag fyller klinthan 20 så inatt var vi busade med honom. Jag pontus, millan och manda satt uppe till klockan två och väntade på att vi skulle åka. Undertiden la vi in klinthans fina bil på blocket ;) Vid halv tre tiden var vi där och då var busen igång förfullt. Idag kan jag lova att hans trädgård är jätte fin! Ska åka upp till han efter skolan och ta lite kort ;) Så det komemr lite bilder här sen tror jag ;)    (busen är inte slut än, vi har fler på g !) haha men fick sms av klinth nyss iaf, och redan fyra som har ringt och frågat om bilen :D hahaha ÄGD!  sovit 2½ timamr inatt så jag är helt död och vill bara sova just nu. Fårse om jag orkar hela skoldagen ju. 
Puss kommer bilder sen :D 


matchdag

Som jag skrev i förra inlägget är det ju match ikväll, sugen på att spela match nu :) Och så får jag en ny klubba hemlevererad om ett tag, hoppas på att börja leverera nu igen. Ny klubba nya möjligheter? ;)

on my way

wiho, är inte i skolan idag pga snön :D är typ insnöade. eller vart inatt iaf ;) Pappa ropade idag på morgonen och frågade om jag skulle till skolan men nej det skulle jag inte. hade redan stängt av klockan för att somna om ;) Men sen stunden efter vaknade jag av att det var sång på nedervåningen. mamma, pappa och jonis och tilli sjöng för vicke :) fråga mig inte varför inte jaf var där? Storebror fyller 18 år idag, så ikväll blir det kalas och match :) Möter kalmar ibk, hoppas på storvinst. Men städat mitt rum nu lite efter att ha haft en nattgäst i ca en vecka ;) lillebrorsan har sovit på min soffa i en vecka nu och längre lär det bli. Han säger att han flyttat upp på mitt rum? :P Inatt sker något jävligt kul :D berättar imorgon vad detta innebar :D
ha en bra dag :)
smått avis för han är snart klar med körkortet så fick han en bil av morfar idag :( vill med vara 18!

äntligen

hah har gått på Kagg i en termin och hittade inte till lektionen! gick runt runt runt på samma ställen typ. Men tillslut fick vi gena igenom tekniksalarna. mohahah, we like ;) Men sen kom vi iaf rätt ;) Pinsamt att vi inte hittar på vår egna skola! Men vad gör det när livet leker? Efter skolan blir det lite hemlis* sen kolla på innebandy CL-FIBK, heja lite på rebecca ;) Men nu skulle vi iaf haft datorprov men läraren är och cirkulera för han vill inte ha den här salen. ? byebye ;)

SOFIE VART ÄR DU?


nightnight

hohehaho, gästbloggarn down here, hon vet inte vad hon talar om! Hon snackar om sig själv vettni :)
byebye

gästbloggarn

hejhej! lizette glömde logga ut.. huhu, endast då man har chansen. men som sagt en hemlighet kommer här, och jag vet att hon är lite småkär :D ojoj rim på det! ne okej.. inte kär, men vem vet vad som händer i framtiden!

but I know that she keeps an eye on the guy

hejdå lizzannnnnn (L) / soffis http://everyminute.blogg.se

yesbox

igår var dte skolan, slutade vid ett typ och då blev det shopping på stan. Hittade ett halsband, klänning och navelpircing (y) tror inte det var ngt mer? hmm... Sen blev det att utföra lite hemligheter (a) schhh! Idag är det ny dag och nya möjligeheter. Började vi tio och slutar tjugo i fem :( HATAR nya schemat! (bara dom dagarna vi går till tjugo i fem) bajs! Nu har sofie och jag precis gjort klart ett litet miniarbete om Radio. We LOVE radio ;) vi kommer ju som sagt att jobba inom radio ;) Men nu ska vi chilla vidare! byebey suckers!

Jag älskar läppsyl <3

hela veckan är planerad och den är inte dum den :D WIHOOO
måndag: skola + hemlis
tisdag: skola+träning
onsdag: skola + hemlis + innebandy
torsdag: skola + kalas+ match + hemlis
fredag: (skola) +hemlis
lördag: FEST
söndag: fet bakfylla?
låter inte det här med hemlis intressant? ;)
wihooo kommer att bli världsbäst! :D

slappissöndag

tog lång sovmorgon till tolv när jag egentligen skulle upp vid åtta och kolla innebandy. Orkade bara inte gå upp då så somnade om. Igår kväll var vi iaf i Ullevi och fixade lite osv. trevligttrevligt :) Och matchen igår då,vi tog hem tre viktiga poäng från en viktig match :) gutteligutt. Idag har jag bara slappat och "busar" lite. det här blir nog bra ;) ska inte säga mer nu iaf, hihi ;) Men ha en bra söndag iaf, men är döchilL!
byebey

wihoo, seven days :)

jahapp, skönt med lite sovmorgon idag iaf :) Blev en trevlig kväll igår med trevligt sällskap :) blev inte särsklit mycket spel jämfört mot vad det brukar bli :) Kollade endel film sen vi var små, hah roligt att se men man ah... hahah vad man såg ut :D Men nu blir det iaf att packa lite sen dra iväg till Nybro, match idag, hoppas på tre poäng nu, dom skulle behövas :)
byebye

KÄRA VÄNNER, JAG ÄR SUGEN PÅ FEST!

.

hey

prov på morgonen om antikens grekland, hujedamig vad jag ogillar det. Men gick nog hyfsat bra även att det inte blev jätte mkt plugg. Men sen hade vi iaf sista ljudlektionen för den här gången, kommer tillbaka om åtta veckor igen med blev fika där iaf samtidigt som vi lyssnade på alla radioteatrarna :) Sen fick vi va tre och tre och sitta inne i studion och sända radio till andra delen av klassen som satt i ett annat rum ock lyssnade :) as kul var de ;) dock började jag och sofie garva mitt i sändningen "käften då sofie". Men sen lite svenska sen drog vi och käkade på ming :* usch, proppmätt. Ikväll skulle det blivit bowling men nu blir det nog att vara hemma och hitta på ngt, blir väl som en vanlig "spelkväll" ;) kulkul.
pussilutt

jag är så sjukt förbannad!

fyfan vilka svin det finns! Att vara så fruktansvärt naiv och dum i huvudet, du är den värsta!. Och hoppas verkligen inte det finns fler. För du är en människa som man verkligen får hata. Hata är starkt ord men jag säger det från hjärtat och menar de! usch! Bete dig som en människa och ha lite hjärta för helvete.    ahh, är så fruktansvärt arg som man kanske märkt.... blääää!
go dag i skolan iaf. prov imorgon och det känns inte så gutt, antikens grekland, wihooo. Skulle pluggat idag, men mamma gav mig och tilda ngn hemsida där man kunde göra egna fotoalbum och skicka efter. Så nu har jar suttit med det i fem timmar och klistrat ihop mitt egna lilla album. ajabaja lizette! borde fan ha pluggat :( skippade träningen för plugg, men blev aldrig ngt. Ska kolla igenom det lite nu innan jag somnar. (synd att man inte kunde göra som i skansen när vi hade christer, (smuggla provet, schh!)
nattinatti

vila i frid älskade gammelmormor ♥

♥ 20 Januari  2010 ♥

myskväll

okej kan börja med att gammelmormor inte har dropp längre.... dåligt idag igen :( Men träningen nu ikväll iaf var kul, vi var många så riktigt gutt att spela. Mindre gutt att benhinnsinflamationen har blivit värre... om det nu är det jag har, men borde vara de. men gjorde dö ont idag! är ju mitt uppe i säsongen så jag vill inte vila heller även om jag borde göra de nu. Men nu sitter jag iaf uppe i min soffa med en god fruktsallad :* Kollar lite på handbolls em nu, vilket jag inte tycker är intressant alls :) men väntar på paradise hotel nu :)  Tilda kommer upp och gör mig lite sällskap till de, så blir det gottgott som vi köpt idag ;) hihi

God kväll :)

tödilöj

Sovmorgon till klockan tio , me like :)
skoldagen började ju inte så bra iaf, jag började med att starta inbrottslarmet i korridoren :s fan vad det tjöt.. blev nästan döv. Men nu vet jag när man inte ska försöka öppna en dörr på kagg iaf ;) tänk.. man lär sig ngt nytt varje dag. Sen avr det lunch, och estetiskverksamhet. Nu ska vi ha graf och blir nog rätt chill. Sen hem och sleepa sen träna. Inte sovit så mkt i helgen och det känns nu...
bajbaj

I wish that you where here with me

okejokej, drog till soffis efter skolan och degade lite. Sen hem, och haft ont i ryggen idag så satte mig i massagestolen när jag kom hem. Och där gjorde även min syning mig sällskap ;) hehe tant som sagt. Men nu börjar det lika något iaf (y) Men sen kom mamma hem med lite bättre nyheter. Dom har satt igång droppet på gammelmormor igen :))))) Det kommer aldrig bli bra igen men hon mådde bättre idag. Hon har vart riktigt dålig i helgen så en förbättrning gjorde att dom satte igång droppet igen. åtmninstonde till imorgon. Men blev lite gladare av den nyheten iaf, så jag tog tag i mig själv och började göra om och städa på mitt rum. Nu är det fintfint och fett chill:) Gjorde mig nyss en fruktsallad och satte mig i min soffa här med datorn och tv.n, me like :) Me like inte vårt nya schema som börjar nästa vecka :@ bläääää!
baj

trist datakunskap


när vi började datorkunskapen funkade internet, så åstakom en liten bild på mig av sofie.

av längtan till dig

tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig.

Analysera en text som sagt, och när vi sitter här och analysera den så har vi just fattat vad det hela handlar om.

Busakspet vi kommit fram till:  Det lönar sig att vänta.

Kan säga att jag och Sofie är helt stumma nu för vi tycker det kan stämma in så rätt. Frågan är ju bara hur länge man ska behöva vänta...


monday

bläbläblä för matchen igår, 2-5.
Innan matchen avr vi inne på sjukhuset iaf, blir bara sämre och sämre. snart slut <3 :(
Nu är det iaf skola och jag är super trött och ögonlocken vill bara trilla ner.. tror jag har feber asså. Men har datorprov sista. och vi kommer få kolla på alla våra anteckningar(som vi inte har gjort några) men han har också gett oss massa länkar till program där allt står. snäll gubbe. Men nu har vi text och sofie och jag ska analysera en låttext så blir väl att fortsätta med den nu. (snarare börja med den)

baj


btw, jag vill till spanien

MATCHDAG! :D

somsagt, i eftermiddag blir det derby, och jag är riktigt laddad.
Kommer nog dock bli en tuff match :) jag är nervös......
btw, hade feber igårkväll så tog den bara lite idag för att se om den hade minskat. Men icke, var fan mer idag :O Men ska ändå spela för känner inte av det iaf. Så hejhoj, jag ska spela med  trettioåtta och en halv graders feber idag (y) inte bra kanske... men iaf så var vi hos klinthan igår kväll, spelade spel och kollade några filmer på tv. hejhoj vi däckade tillslut. Var hemma strax efter halv fyra inatt, men kul hade vi :) pontus och tilda fick fina flätor i håret med (y)
Men nu innan matchen ska vi in till stan och hälsa på gammelmormor, blir kanske sista gången idag? :( ingen som vet. 

kyssiss


God, how I miss you

jobbadag... jobbade för första gången själv idag, men det gick faktiskt bra.
Det jag varit mest rädd över är att vara där ensam. Eftersom det är så gammalt så är jag livrädd för att det spökar. Men inte vart själv så speciellt mkt. Har vart folk där hela tiden som tur är :)
Men nu gör jag inte så mkt, är helt slut så bäddat ner mig i sängen ett litet tag nu :) lär somna?....
men pontus skrev just sms och undrade vad som händer ikväll. frågan är om jag orkar göra ngt. imorgon blir det först att åka in till gittan på sjukhuset <3 sen på eftermiddagen blir det att spela match mot fibf :) KOM OCH TITTA, 17.00 FÄRJEHALLEN ;)
men nu ska jag slapppppppppa. pussss

fredag

Riktigt sköntmed en riktigt sovmorgon idag.
hade svenska på morgonen och det suger för nu håller vi på om grekiska antiken.
Prov i det nästa vecka. sug! Sen hade vi lunch sen ljud.
Blev klar med redigeringen på vår radioteater idag. Riktigt nice ;)
Sen hade vi svenska igen men tilda och jag drog till sjukhuset och hälsade på gittan ist.
När vi gå i en korridor där inne så kollar jag bak och ser att det går en kille några meter bakom.
"öhj, tilda, kille bakom, kolla inte direkt" När hon sen vände sig om visade det sig vara anders. Vår morbror ;) hah så det kan bli ibland.
Men satt inne hos mormor ett tag och vi blarrade på (utan svar) och höll henne i handen osv.
Sen när vi skulle gå så vinkade hon med fingrarna. Sen klappade hon oss alla på kinden :')
Will never forgot. Idag tyckte vi ändå att hon verkade bättre för hon försökte öppna ögonen lite och så.
Men läkarna har dargit ur droppet nu.... :( vilket betyder att nu kan ingen förbättring ske. Kommer ta slut inom några dagar för henne :( Hon skulle aldrig acceptera att fortsätta i det tillståndet hon är i nu iaf tror inte jag.
Men hon kommer få det bättre på nästa ställe. Nu är det precis som om hon bara ligger där inne och väntar... :(
älskade gammelmormor <3

Nu ikväll blir det 18-års kalas för Kajsa sen efter det blir det nog innebandy.
Grattis Kajan :) <3


I can't belive how things can change so fast

allt har gått så fruktansvärt fort nu...
Sist jag träffade dig var allt som vanligt, vi kramades, pratade du höll mig i handen och frågade mig saker.
Tanken fanns inte att det kunde vara sista gången jag satt där med dig på det viset.
Idag känns det som man borde tagit vara på tiden mer, när jag vet att den aldrig kommer igen.
När jag såg dig idag ville jag bara gråta men ändå inte, även att du inte såg mig hade det varit fel.
Det var inte du som låg där på sängen, det såg inte alls ut som du.
Du kan inte se oss men du vet att vi är där och du hör oss hela tiden. 
Jag kommer aldrig att glömma kontakten jag fick med dig idag.
När du sökte min hand och kramade om den hårt, du var så närvarande men du såg mig inte.
Att veta att det inte kan bli som förut gör det så fruktansvärt jobbigt.
Kontakten som vi har nu är endast handtryckningar men också känslor.
Nu kan jag inte sluta gråta för jag vet att jag aldrig kommer få chansen mer att sitta och bara vara med dig.
Du är vår gammelmormor men alltid vart som en mormor för oss.
Älskade mormor du är värd det bästa.
VI älskar dig!

Snälla kom tillbaka :''''''(

english

bluuu, sitter och har engelska nu.. ska göra ett arbete i engelska om Canada i grupp. Sitter här med Elin och amanda nu, men av mig blir det inte så mkt gjort.
Ikväll blir det träning wihoooo, lite bättre med fökylningen idag.
Efter skolan blir det att åka till sjukhuset och hälsa på gammelmormor :(
världens bästa mormor ♥

byee

snälla!

måste ha skett en positv förändring till imorgon!
mormor  ♥

honung :*

har just värmt en kopp med vatten. Och i den är det Pelles honung :*
Me love honung! Druckit ett antal koppar dom här dagarna nu, men förkylningen har inte försvunnit :(
Men nu blir det att knarka tabletter så jag blir helt frisk till helgen.
MATCH MOT FIBF! :D
men megachill dag idag ju, lååång sovmorgon sen har Tilda och jag vart ute en runda sen nu gör vi noll.
juste, gjort mitt minisarbete om P3 idag med... Men annars nada.
pussssss :*
Gittan :(  ♥

lizette&matilda

inte vart i skolan idag så Tilda och jag har roat oss med att vara ute och tagit kort :)
end

du måste klara de! <3 :'(



pinsamt!

åhh, ahr gått runt med en söndig sko hela dagen, dragkedjan har kronglat några dagar men drog på dom som vanligt på mrogonen och åkte till sofie. Men när vi skulle dra där ifrån så gick ena stövlen sönder! åhhh, blev värre på förmiddagen, så försökt limma och tejpa, men det har inte funkat, så nu har jag en tofs runt och sen snörat lite, som tur är så syns inte snörena :S men pinsamt är det iaf! blääää.  Nu ska jag lyssna på marianne när hon ska prata.  Pusss losers :*

bra Lizette, bra!

lalala. Jag har då inga tekniska talanger om man säger så. Min tv har varit "sönder" i kanske snart ttre veckor.
Och det är faktiskt katastrof för mig för när jag ska sova så måste jag kolla på tv. Jag somnar alltid till tv.n, men nu när jag inte haft den så har jag kollat film på datorn ist. Men inte alltid jag fått låna vickes hårdisk där filmerna ligger. Så fått nöja mig med mamma mia typ 9-10 kvällar. Har the grudge 1&2 på datorn men dom vågar jag itne kolla när jag ska sova. Och framförallt inte själv. Så nu kan jag iaf mamma mia replikerna utantill, iaf första fjärdedelen innan jag somnar ;) Men till sak nu.... pappa sa att min tv borde funka.... men testat ett antal gånger. men idag efter tt jg gjort kanalsökning så skulle jag kolla så alla sladdar var i till boxern. BRA Lizette, antenn-sladden (om den heter de)
var utdragen!!!! Nu har jag vart utan tv hur länge som helst, pågrund av att sladden varit utdragen!
GOOOD!
och DÅLIGT att "slynan" är tillbaka i paradise! bläääääää.
:*

blubbmåndag

känns som tisdag ju... blää! fem dagar till helgen.
jag tycker vi ska ha längre helg, typ fredag-söndag (Y)
menmen, foto idag på morgonen, blev att göra en bildanalys, och blev klar med den. gutt, slipper göra den i veckan nu. Sen hade vi matte. men jag, tilda och sofie var inte där, var hos SYO ett tag i böörjan men sen pallade vi inte. Matte suttar! Engelska, började med Canada arbetet. Nu är det chilliga datorkunskap. Me love and me hate. Gör ju absolut ingentingen, han tar knappt närvaro olilksom? man skulle inte behöva vara här iaf :)
Men nu bor jag på stället där gud glömde bussar så kommer inte hem än! bläää!
När jag kommer hem ska jag fortsätta sy tror jag ;) hehe blivit roligt nu! ;)

pusssssssss :*

prosit

bläää, har blivit lite smått sjuk nu igen :(
hade litelite feber igår kväll, började också bli förkyld igår.
Idag när jag vaknade var jag typ döförkyld och ont i halsen :(
hoppas på att förkylningen försvinner nu i veckan.
Är match nästa helg mot fibf, och alltid kul att få spela derby :)
men idag har jag gjort så lite som möjligt, börjat sy lite på en tavla ;)
jag vet.... låter fruktansvärt tråkigt, måste medge att det är ganska drygt ;)
/ tant lizette

bildeeeeeeeeeer


so what?

grejen är den att jag inte har lust att blogga nu....
match imorgon mot Svala hemma (y)
tycker det kan gå bättre nu än det gjort på senaste tiden för mig!!!

borta bra men hemma bäst.

göteborg har vart toppen :)
kommer komma lite bilder och kanske skriva lite, men orkar itne just nu :)
Nu sitter jag i skolans bibliotek. Tilda och jag tog åtta bussen och nu tycker vi inte det är någon större idé att gå på lektionen då det inte är så länge kvar. Riktigt trött när jag vaknade idag, hade itne ens hört mitt alarm, utan mamma kom en timma senare och väckte mig/oss. Fått sova i vickes säng inatt. förbannade j*vla kattj*vlel!!!
Hade längta till min egna säng nu i götet, så när jag skulle upp och lägga mig igår hade katten skitit i min säng!!! jag skojar inte men det var det vidigaste jag varit med om nästan! två ställen i sängen! äckligt lös kattskit!
Så hoppas mamma fixat det till jag kommer hem :*
förövrigt, jag är skit trött!!!! jag vill heeeeeeeeeeeem

:*


packar ner, packar upp....

åhh det är nästan farligt att packa... nej skb.
Är lätt hänt att det blir för mycket man packar ner. Ska ju finnas lite plats för nya kläder hem :)
Men sen är det så svårt att veta vad man inte ska ha med sig av det man packat ner.
Tilda blev nästan chockad när hon såg min väska, hon tyckte jag hade mycket med mig till skillnad från henne.
Så nu har jag slängt ut lite men också packat ner annat (N)
Som det är nu får jag knappt plats med påfyllning...
uhh, blir att gå upp klockan tre halv fyra inatt, yeaaah(Y)
åker från kalmar 05.00 ;)
snart kommer viiiiiiiiiiiii :D
/ Lizette

blubb

gjort mamma besviken...
lovade henne att komma i säng tidigt ikväll. Vid halv tio gick vi till Kajsabajsa.
Chillat och käkat massa "äckligt". Vid halv tolv tiden skulle vi gå ut med.
Var ute och tog massa snöiga bilder, down here.
Nu ligger jag i sängen iaf, klockan är strax innan ett och jag är vrååål pigg.
Börjar kännas som jag har ett problem med sömnen, men vet att det är fler än jag :)
Jag får det bara att låta så jobbigt. Likaså min mamma ;)
sömntabletter skulle behövas tills skolan början ;)

NYÅRSAFTON















Några av alla bilder från nyårsafton :)


How I feel about you now

trevlig kväll igår må jag säga :)
Kollade lite film och spelade några spel, tog hem ett av dom ;) (galenpanna)
Vet inte när jag var hemma riktigt, men runt tre tiden tror jag att det var :)
Vaknade vid halv tre idag :S upps. Måste börja vänja mig snart vid att skolan snart börjar.
Så ikväll ska jag förslka lägga mig tidigt och ställa klockan tidigt, (vilket jag gjorde idag)
Men idag har det ju då inte hänt så mkt, ikväll kasnke det blir att lägga schemat till jobbet.
Annars megachill :)
pusssssss:*

...

första dagen på 2010 började med en lååång sovmorgon. Vilket hela lovet har bestått av.
Råkat vända helt på dygnet nu, är uppe hela nätterna typ sen sover jag lpångt på dagen :)
Men idag drog vi till isen ochskulle åka lite skrillor. fys*tansj*vla skriskor!
Jag drog på dom, var ute max 2 minuter på isen, sen åkte dom av.
så satans ont i fötterna. aldrig mer skridskor i år säger jag bara.
Kankse om jg köper nättre skrillor. Men sen hem iaf och slappat.
Kollat lite filmer och deppat.. en deppig dag nu i eftermiddag. varför vet jag inte?
Men nu ska jag ha lite kul, drar upp till harrys för en chillkväll med vännerna.
Blir det vi är bra på, film och spel :)

pussssssssss

this years love ♥

skulle vara kul att summera det året som har varit men jag orkar inte :)
en grej som är säker är att 2010 ska bli så mycket bättre! nytt år nya mögligheter.


snart Göteborg :*


♥ ♥ ♥ ♥


RSS 2.0