graf

resultatet av grafens "musikaffich", är nog inte ritkigt klar än men strax...
jag kommer att skratta åt den här  om några veckor men för att vara nybörjare så tycker jag att illustrationen blev ganska bra ;)


okej jag har ändrat den lite från det här...
hajsvajs

haltar vidare

tar mig fram sakta men säkert minsann :)
Dock känner jag mig som en gammal tant eller en handikappad invalid. Den sträckan som tidigare har tagit typ 10 sekunder tar nu typ två minuter för mig. Går som en kratta.
Riktig träning på några veckor kan jag typ glömma likaså matcher... (men kommer bli grym på sälen) Det låter inte så speciellt roligt och är inte roligt heller! Har en riktig bullfot och ben, är liksom svullen upp på benet också? och en fin lila fot har jag med.. Tycker faktiskt synd om mig själv!
Aja, ikväll ska jag iaf köpa mig ett par nya inneskor till innebandyn samt en ny klubba. Ska bli gutt, sen blir det en kväll fri från träning och allt. Riktigt skönt! :)

tycker Linnea ska komma hem och göra skolan lite rolig! <3


sjukan

eftersom min fot gör fruktansvärt ont och är stor och blå så åkte pappa och jag in till akuten för att kolla upp den... Fick först komma in sen sitta och vänta ett bra tag innan vi fick komma upp på röntgen, sedan vänta ett tag till för att få svar på om det var ngn skelettskada... Men som tur var så var det inte de, wihuuuu :D Hade inte velat ha gips nu!
Men iaf mitt under allt när vi satt där inne så skriver Tilda att Anders vår morbror kanske också kom in för han hade blivit sparkad i magen av en ko.. Så medans vi satt där och väntade så kommer Anders in. Han lär nog få stanna där ett par timmar till, hoppas bara allt går bra och det inte är något allvarligt!
Det här var min kväll, nu ska jag hoppa vidare till mitt rum och krypa ner och kolla på Idol tänkte jag.
Ha en fortsatt bra vecka då! :)


ledsen tjej

kan väl inte säga annat än att jag har sån j*vla otur!? Seriepremiär i helgen och nu när rugbyn är så sjukt rolig har jag stukat foten eller något? ngn kom iaf över min fot så ngt konstigt hände. Samma fot som har vart svullen i veckan, inte längre lite svullen utan nu mer som en tennisboll (med lite överdrigt kanske). Hoppas komma igång så fort som möjligt för jag vill inte missa allt nu ju!!
Idag KPT dag, inte lite gutt! I slutet av veckan flyttar det in nya grannar i vårt andra hus, så skulle "jobbat" lite där inne med att städa och lite. Men tror itne jag kan det, kan ju knappt gå.. Men extra pengar tackar man ju inte nej till!? ;)
Ha en bra dag!  

me love


åhh, vilken underbar låt!

22 september

snart helg igen, skönt va? :)
min helg kommer att bestå av 20-års kalas för mr Björk på fredag. På lördag hoppar jag rugbyträningen för att spela träningstunering mot Borgholm och Fibk. Kanske blir lite festligheter på lördagen med, det får vi se :) Söndag blir det det träning och chilldag.
Nu snart ska jag in till stan och träna ett rugbypass. Inte tränat nu på två dagar för min fot är svullen? Det lustiga är att jag vet inte vad jag har gjort? varken stukat eller fått en smäll? en sak vet jag och det är att det gör lite ont. Så tänkte vila och se om svullnaden gick ner, men icke, den har bara blivit värre känns det som? :S
Vila hjälpte ju inte så då kan jag lika gärna träna idag..
Ha det bra "allesammans" ;)


poliskontroll

... var ca 0,2 sekunder ifrån att få betala böter idag... Och det var den där jävla busschaufförens fel! Kom ingen buss och hämtade oss i Norra M, den hade redan kört, vilken stolpe! Så Vicke kom och hämtade mig, Jill och några till som vi släppte av på vägen. Men sen iaf när vi kom till gårdby ser vi en polisbil typ 100 meter framför oss som vinkar in oss. "helvete" varken jag, jill eller chrille i fram hade bälte. Fort som fan skulle vi ta på dom och illa nog så såg ju polisen att vi höll på fiffla med bälterna i bak... Ahhh, men han såg inte han som höll på att fixa med bältet ifram inte.. dåre! Men vi hann precis iaf innan dörren öppnades. Han försökte tvinga mig och Jill att säga att vi inte hade bälte på från första början och började med ett smått förhör med Jill varför hon satt där si och så. (från början satt hon längs ut men hoppade in till mitten för hon fick inte ut bältet). Men han tog iaf Jills leg och kollade upp det. Vicke fick blåsa och visa körkort. Haha jag har nog aldrig sett en så sur polis och jag var pissrädd och höll på att skita ner mig. Inte lite sur den där blådåren va eller!
- jag tror inte på att någon av er tjejer hade bältet på från början!
- ehhhhh jo de hade vi visst...
- Vad pysslade ni med där bak då?
- eeeeeh det kan inte jag svara på....
Jag har iaf lärt mig en läxa, ha bältet på mig för minsta lilla sträcka! (vilket man alltid ska egentligen) Inga roliga minuter de där.
Sen får vi väl se om Jill får böter eller inte. Hoppas inte för han hade inget bevis eftersom vi inte gav ngt erkännande.
hej svejs, använd alltid bälte! heheh


19 september

Vilken idrottshelg det har varit...
Jag tog helg redan i torsdags för orkade inte åka till skolan på fredagen. Sen fredagskvällen hade vi träningsmatch mot Mörbylånga, en härlig vinst med 5-1. Sen blev det hem och ta det lugnt och sova skaplig tid för i lördags var det rugbyträning inne i stan 8:00, you name it. Inte alls för härligt :) Så på eftermiddagen blev det goda kroppisar :) tv-kväll med mamma och pappa sen upp idag för träning i lindsdal vid 10. Sjukt jobbig träning! Hehe har blivit en hel del blåmärke sen rugbyn drog igång.. Men snart är det dags för matchen och jag är så sjukt sugen på den redan nu :D
Ha en trevlig söndag!

blä

fattar inte varför jag klippte av mitt hår! dumhuve!

shiii

Igår var det rugbyträning, var faktiskt kul men ganska jobbigt ;) Men är väl så det ska vara?
Ikväll blir det med träning, sen peppa inför imrogon ju!
Puss&hej leverpastej


GLAD tjej

yees! Då kom man med i rugbylaget 2010! Hur gutt är inte det? ;)
Känns som vi kommer bli ett härligt gäng redan nu faktiskt. Och de hoppas jag för vi kommer spenderar typ all vår fritif tillsammans i typ två månader framöver från och med imorgon ;) Imorgon drar träningen igång på allvar! Kommer ha ett härligt schema två månader framöver nu (y) wieee. 
Efter skolan drog jag till team sportia och inhandlade mig lite riktiga knäskydd och ett tandskydd.  Peppa morgondagens träning nu då ;) Är fan pirrig i hela kroppen bara jag tänker på ordet rugby!
Mitt schema de kommade två månaderna
Måndag: Innebandyträning
Tisdag: Rugbyträning
Onsdag: Rugbyträning
Tosdag: Innebandyträning & Rugbyträning
Fredag: Ledigt
Lördag:Rugbyträning
Söndag: Rugbyträning
Plus lite matcher och plugg här emellan.  he-he vi får väl se hur detta går ;)
pussss o hej

RUGBY

Rugbyuttagningen igår för Kagg!
efter det så var det fest för alla sökande och tränare. Började inne i stan men sen åkte vi över till Öland och spenderade kvällen i Ladan. Var kul med mycket dans och lekar. Om man inte hade gjort bra ifrån sig på matchen så kunde man alltid (suga) supa sig in i lagets sa tränarna. Det säger väl lite om hur killtränarna var den här kvällen...?
Men iaf var det en bra kväll! Idag har jag ont i rygg armar och nacke så det bara sjunger om det. Vet inte om det beror på mycket dans eller om det är sen matchen igår :) ont gör det iaf.
Imorgon vid tjugo i tio får vi veta om vi kommit med i laget eller inte.
Ciao!

PS. klippte mig i tisdags och kan någon fråga mig vad det är för fel på mig? Fick ngn impuls i måndags att jag ville ha kort sen gjorde jag det bara. Jag som skulle spara till långt hår! Då är det bra att klippa bort 10cm va? PUCKO LIZETTE! DS.

8 september

Igår blev det lite ändrade planer, Karro och Matilda som tränar f(14) kunde inte träna så jag fick hoppa in och träna dom. Det var kul men kunde varit roligare om dom var några fler än 7 stycken ;) menmen, sen blev det fotbollen och lite idol :) Kul att kolla på alla stolpskott som söker och tror dom kan sjunga ju ;)
Ikväll tar jag mig en springtur, imorgon är det dags för orientering och skolfoto. aldrig roligt!
yes, byeee

tidsfördriv

Fulllständigt namn: Lizette hemligt Magdalena Nilsson Byman
Ålder: 17
Vart bor du: Sk Alby
Bor tillsammans med: mamma, pappa, Vike & Jonis (tilda)
Husdjur: yepp
Färg på ditt hus: rött
När är du född: 17 maj
Klass: mp09a
Något jobb: yes
När gick du upp i morse: halv 8
När ska du sova: ikväll
Duschat idag: nepp
Kramat någon idag: nej
Pussat någon idag: ne
Dagens klädsel: legging&tunkia
Dagens smink: puder&mascara
Dagens sötnos: min vovve
Hur många har du kysst: massa
Vem kramade du senast: jonis
Vem saknar du: hemlis
Har du pojk-/flickvän: nej
Vem pratade du med i telefon senast: tilda 


FAVORIT:
Film: dear john?
Mat: gillar mycket
Dryck: kallt vatten
Färg: svart
Tv-serie: utan tvekan OC
Stad: Göteborg
Land: vet inte
Ämne i skolan: ljud och graf
Tv program: finns massa bra ju

SENASTE:
Personen du tänkte på: dig
Personen du pussade: j....... hemlis
Gången du grät: minns inte?
Pizzan du åt: Gången du var i Göteborg: i sommras
Gången du var i Stockholm: flera år sen
Gången du duschade: igår
Gången du sov: idag
Personen som såg dig gråta: minsn jag inte


ANTNGEN ELLER:
Svart eller vitt: svart
Hund eller katt: hund
Ut och festa eller hemma och mysa: både och, men mysa är mysigt
Pussas eller kramas: pussas
Har du svart hår eller blondt: blondt
Har du blåa ögon eller bruna: blåa
Choklad eller lakrits: choklad
Göteborg eller Stockholm: götelaborg
Högerhänt eller vänsterhänt: höger
Coca cola eller fanta: coca cola
Älska eller älskas: båda två såklart
Leva eller dö: leva!


VEM:
Vill du kyssa nu: hemlis
Träffade du senast: är i skolan så folk helatiden
Hade du senast en msn-konversation med: ingenainng, använder inte msn typ
Spelade du tvspel med senast: jonis antar jag
Vill du ta med på en romantisk resa nu: mina nära och kära


baseballqueen

nu är jag tillbaka lite efter uppehållet...
Ska bara berätta om mina skills på baseball ;)
Gjorde tre homeruns av fem och var riktigt näåra på ett fjärde men då kom jag till sista basen samtidigt som brännaren ;) haha kul med baseball!
Men igår hade vi också innebandyträning. Första riktiga på hela året, roligt att komma igen med boll och klubba igen nu :) Ikväll ska jag ta en liten springtur för måste komma i form nu känner jag. Kan ju bli två tuffa månader med träning nu kanske ;) Funderar på att gå på rugbyuttagningen på lördag.. Men vi får väl se
New haircut today
Ha en bra dag!


bye

har inte ngt att  skriva om så jag håller mig härifrån ett tag :) bye

RSS 2.0