R E K L A M V E C K A

jaha, då var årets viktigaste vecka här typ.. Reklamveckan!
Inga ritkiga lektioner på hela veckan. Idag avslöjades ämnet, "doft" blev det iår. Min grupp består av Maja Q, Agnes, Donna, Ebba och Robin :) Vi har brainstormat klart och är redo för att sätta igång, ska spela in radioreklamen här snart och imorgon ska vi vara i fotostudion och filma och fota :)

PUSSSSS, inte många dagar kvar till "Selma" kommer hem :D
(Jag och mamma vill ha en liten Selma)




@ frida

Kvällen igår var rolig ;)
Fast kollade lite bilder nyss oh jag undrar var fan jag varit? känns som jag missade hela festen? hah.
Go förfest med snygga brudar blev det, Jag, Linnea, Tilda och Kristin körde alla en karatefylla. haha kvällen var iaf rolig ;) inte lika roligt att jag hade en glasbit i foten dock... Blev fint omplåstrad av min fina och bästa Linnea :* så fick pappa operera idag ;) TACK FRIDA OCH GRATTIS GABBI!

jobbdag idag, började vid tolv och det behövdes. Imorgon drar vår reklamvecka igång. Hoppas på att jag kommer i en bra grupp! ;)

Pusssss




party


Då var det fest på schemat, hoppas på en trevlig och lyckad kväll.

pussss


Anar inte hur mycket jag vill ha hem den här godingen nu!!!!!!!

Min helg som kunde bli en ganska chill och rolig helg är utbytt till jobb&jobb.... Lizette är inte på så bra humör nu! :@

en minis vovve hem till mig

Skolan var hyffsat seg idag faktiskt :)
Men Tnär vi var i skolan så fick vi iaf veta att famljen skulle käka ThaiSilk efter skolan. Mumms.
Nu var det alla utom Jonis sen + Charlie. Men anledningen till att det blev middag där var för att mammsen och pappsen firade 20 årig förlovning idag, sen har dom bott i vårt hur exakt 20 år idag, grattis till dom :)
Inte nog med det så sa dom att vi skulle åka och kolla på hundvalp. Wiiie :D Igår var det alltså också 20 år sedan dom fick sin första hund tillsammans, och nu har ju mamma jag och Tilda vart galna i dessa små toypudlar och letat som galningar :) Så idag var det dags att kolla på en :) Vi ska till och med köpa en :D Tingade en liten tjeja idag :) så aningen nästa vecka eller veckan efter det kommer det hem en liten söt valp till oss :D Hade inte vart fel om den kom nu ju :')
Känsliga tittare bör inte kolla!





En minis vovve! <3

bilder från mobilen så lite halvtaskiga sådär :)


Bejjan

Dem här lilla tösen vill jag ha, toypudel och chiuaua (hah hur det nu stavas)


padddel

jojuste, nu kom jag ju på att jag glömde atts kriva om vår lyckade kanotorientering  :D
Den som inte alls blev så lyckad ;) Jag och svante i en båt... Till en början gick det ju bra och vi satt och trallade och försökte komma på en låt om vår paddling ;) Men det kom snabbt åt sidan när vi skulle klara av att läsa karta och så. Vi var sista båten iväg så vi kom ju lite efter, även om vi drog förbi två kanoter ;)
Men vi hittade iaf 4 av 9 stämplar, och de flesta satt nog på fel plats.
Det värsta var att vi såg hur det spöregnade längre bort och det kom bara närmare och närmare. Vi och två tjejer från frisör låg mitt ute på vattnet och kunde inte ro snabbt in till kanten för det var stort där. Haha men vi satt och skrek och blev dygnsura, det började också hagla! det var fasen itne roligt. Så efter Fyra kontroller paddlade vi tillbaka dygnsura ;)
Rolig dag iaf!
pusss

yeah

aktivt bloggande? ehh nee ;)
Det är inte lika roligt längre för jag ahr absolut inget att skriva ju ;)
Men Lizzan brb


like today

känns bra att vi har prov imorgon och jag inte kan plugga till det. Trodde allt vi behövde låg på mailen men icke. Det ligger på ett ställe vi bara kommer åt på skolans datorer. Och så har ju itne jag skrivit ut det. Känns inte alls bra faktiskt.
Bara så att det blir en chill kväll ;) det gillas ändå liksom

S T U D E N T

jaha idag har det varit studentfirande för hela slanten :)
Förutom att det var np idag på morgonen, ahah jag gjorde bort mig på den allra lättaste frågan, visste vad jag menade men skrev fel! fasen också.
Premiär med nerkabbat i raggabilen idag, hääärligt men vinden i håret ;) och vilket väder.
När vi kom hem till Anders för att fira honom så stod det en bukett med röda rosor på bordet.. hehe dom var till mig från en hemlig beundrare ;) nej skoja, vet mycket väl vem den här grabben var ;) Så gulligt tycker jag.
Nu är vi hemma hos kusinerna och firar Ola, men han är förståss ute och firar ikväll ;) Timmy, jag tilda och Tom sitter här och ska dricka lite, Svante är på väg också. trevlig kväll :)) Jobba och festa imorgon, ser fram emot kvällen nu, "härlig kväll med ett häftigt gäng"
pussss
tycker lite synd om min stackars bror som sitter inne på akuten. Han knä har pajat igen :(

Awake my soul

Nu borde jag egentligen vara på kalas hos Sofie. Men den här satans veckan är förjävlig typ. Imorgon ska vi ha inlämning i svenskan som vi haft typ två månader på oss att göra. Vilket tur att jag bara hade gjort inledningen i början på veckan. Har legat i nu i skolan med den. Men får duga som den är nu. Ett godkänt får man iaf hoppas. Ska också göra en recension på vår favoritfilm tills imorgon. Började med den också idag. Det är ju tur man är i tid med allt (y) Imorogn är det också nationella på morgonen i två timmar. Plus att det är matte, suuug!! Men skönt att vi slutar vid tio imorgon ;) eller inte alla men tilda och jag ska på student. (JAG VILL OKCSÅ TA STUDENTEN!) Okej men skolmässigt suger vår fredag! Nu ska jag ut och ta mig en springtur sen ska jag sätta mig här igen och fortsätta på filmgrejen. Inte tid med att springa men känner att jag behöver det så jag får lite mer energi till det här....
byeeeee

remember the titans <3


the secret is still my own

ny header för tillfället :) Jag är inte något för att göra snygga petiga och så. Simpelt är bäst ;)
Men nu ska jag nana lite, ska checka en film tills jag somnar. Har någon uppgift tills på fredag i median och skriva om en favoritfilm. Ska se remember the titans nu ;) Grym film! Den kan jag verkligen rekomendera!
någon vill vara brunett igen :( Ointressant fakta men jag har haft håret utsläppt 2 gånger sen jag klippte och färgade det den 28 april. För det första är jag inte nöjd med färgen och för det andra har jag för kort hår nu :((((

plugggggggggg


Ligger i sängen med pappas stora tjocktröja, så go! och har ett huvud som vill explodera just nu :( Huvudvärken lär vara för jag har ångest över allt plugg. Den här veckan är fan katastrof! Och jag är inte den som kan sitta hemmaoch plugga. Jobbar bäst i skolan, där blir det saker gjort iaf.
onsdag: idrottsförhör om basketregler(?) nödvändigt för vad?
torsdag:
fredag: Matte nationella, Fördjupningsarbetet i svenska ska vara inlämmnat. Och Median om favoritfilm ska vara inlämmnat.
Och någon dag ska det vara redovisning i Samhällen :S
Snälllaa ge mig sommarlov nudå!
BTW: JAG VILL TATUERA MIG!  något fin sak i nacken tror jaag :)

seventeen


FÖDELSEDAG

wie nu är jag 17 år :D ahaha sexton låter så lite, ska inte säga att sjutton låter så mycket större egentligen ;) Men idag är det bara ett år kvar till ARTON :D fett gutt!


en söt kissemisse  :*

disappointed but still happy

Det känns riktigt bra faktiskt! Du har gått från toppen till botten, I don´t need you, IDIOT!
Vänskapen håller allra längst. Right? Det är bara något man måste inse. Och vissa kan inte ens snacka. Fegt..riktigt fegt! Fett besviken!   (var bara tvungen)

Wieeee, en dag återstår tills den "stora dagen". Imorgon är det födelsedag :D Kalas om någon timma sen ladda om till nytt kalas imorgon ;)


back in old days! 


lååånghelg

tjohej vilken bra uppdatering. Skyller på mycket att göra eller inte haft tid. (samma sak)
Fick ju som sagt helg redan i onsdags, riktigt härligt.  Så jag tror jag tar dag för dag här , check down.
Onsdag: Skolan då på dagen som sagt, sen på kvällen drog jag till Sofie A där även Sofie C var, myskväll <3
Torsdag: Jobba på dagen. Fest på kvällen, Bistro var de. Helt okej där inne och go förfest :)
Fredag: Sooooovmorgon! Sen tog Tilda, Sofie och jag våra coola mopeder och körde bort till farmor och farfar. Skulle ha en bakdag med vår söta lilla farmor. Hon bakade och vi käkade typ ;) fyra sorter blev de  (Y) men rolig och mysig dag. På kvällen blev det megahäng hos Fia, ja vad gjorde vi egentligen? tjalalal.
Lördag : Workibörki. Jobb alltså. Sjjuuukt mycket folk var det. Så haft och göra om man säger så. SÅ nu ikväll blir det jätte chill för nu är jag helt slut. Inte precis lång sovmorgon imon heller. Ska kolla lillebror när han spelar match, och imorgon kväll ska vi ha kalas 1. På måndag är det MIN & TILDAS FÖDELSEDAG! Så blir kalas då också ;)

five days left

matteprovet kan ju ta sig... :( fy så dåligt!
Men något annat roligt, jag fick en ny mobil igår av mina älskade föräldrar :D Tidig födelsedagspresent :D Inte många dagar kvar nu.
 Mina lediga dagar "långhelgen" är redan fullbokad!!
torsdag: Jobba och festa
fredag: Åka till farmor och baka
lördag: Jobba förmodligen
söndag: städa, ha kalas och fixa inför nästa kalas
måndag: Min och Tildas födelsedag :D KALAAAAAAAS



Pusss Lizette

JAG VILL HA!


åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Mamma jag och Tilda satt vi datorn igårkväll och kollade på massa småhundar ju. Vi är ute etfer en lite toypudel hihi så jävla söta e dom. Men sen nu sitter jag här i skolan och kolalr lite med. hittar ju världens sötaste! Mamman är en blandning 50% chihuahua 25% toypudel och 25% pappilon. Asså fyfasen så gullig :* Ska se om jag får önska mig den här lilla godingen i födelsedags present ;) (dream on) Endast 6 dagar kvar till min födelsedag nu :D

noooo

jahaja, det här var ju en trevlig helg som slutade med maginfluensa i går kväll... Kände mig inte alls pigg på jobbet och ville bara hem och lägga mig. Men nu idag mår jag iaf bättre. Ingen skola åde idag, ganska skönt :) alldeles nyss skulle jag lägga in bilderna från Spanien på facebook (applåd för att jag äntligen skulle ta tag i de). Men så finns dom inte kvar på mitt usb:O alla andra bilder är kvar men fan itne dom från Spanien, tro ni jag fick panik eller? svar ja! Dom är ju borta! Men som tur är så har Tilli dom och förmodligen har Vicke hälften av dom. Puhh. Men dom måste ha försvunnit i fredagskväll någon gång. Kolade ju på dom då på kvällen. aja, inget kul de där.
Hoppas ni haft en bra dag, de har jag :) (för har ju inte vart i skolan)

pusss

mår som jag förtjänar

vilkenkväll!!
var en riktigt bra kväll igår med spanienligan. Något vi kommer att göra om. Detta var ju återträffen sen Gran Canaria, nästa skulle bli en återträff av återträffen(?) I sommar blir det poolparty och grejer ;)
Idag på morgonen vaknade jag av att jag låg skavfötters med Vicke inne i hans rum. hah don't ask? Vaknade redan vid åtta och började leta efter min mobil. Hittar den inte! Kunde vara på många ställen och var orolig att jag tappat den ute inatt. Men som tur var så låg den i mammas bil men hon jobbar hela dagen så ska klara mig utan den hela dagen :(

Hade tänkkt lägga upp Spanienbilderna idag men nu är mitt usb kvar hos Steven, inte bra.
Och juste, vår katt håller på att få kattungar just nu ;) (äckliga)


torsdag

Jaha då var det torsdag, veckorna bara springer iväg och snart är sommaren här.
Vaknade idag vid halv sex att jag fortfarande låg kvar på soffan uppe i tv-rummet sen igår, hade kläder och allt på och en filt. Pappa hade tydligen väckt mig när dom gick och la sig men jag hade inte gått ner iaf, I don’t remember. Men somande om sen iaf så jag försov mig (y) Fick göra mig iordning på en kvart, so I don’t feel fresh today. Men ganska seg dag förövrigt trots att vi slutade vid två. Behövde inte gå på ljudet idag, blir en hemuppgift, men ganska gutt ju. Kvällen blir lugn,sova tidigt för  imorgon väntar en hejdundrande dag. Blir återträff/fest med Spanienligan. Ska käka lite tacos, festa och kolla bilderna sen Spanien ;) och ha riktigt roligt såklart, har inga planer för lördagen, antagligen kommer det bli en fet hangover. Sen på lördagkväll är jag på de igen troligtvis, EXTASEN!


/ Lizette


Min idol

Lite citat från vår idol här på Kagg ;)
När ni läser det måste man läsa det med utländsk dialekt, ahah han äger ;)

"Ey brudar, den här killen säger att han är snyggare än brad Pit, vad tycker ni om de? .......... Nehe, ingen kommentar?"

"Ey tjejer, den här killen är desperat, vad tycker ni om honom? kan ni ge honom ett napp? Säg ja eller nej!... ingen kommentar? Killen har tappat bort sitt nummer kan han få era? "


update

Bloggen uppdaterar inte sig själv precis J Tar en snabb genomgång på dagarna som varit…

Fredag: var hemma vfrån skolan, hade väl inte en så bra anledning men ville inte visa mig iaf ;) Kajsa var också hemma från skolan så vi gick ut på en långpromenad ;) lite över milen, (kändes som 8 minst) Gick upp på alvaret, kollade fiskarna i dammen sen kom farmor och farfar och skulle hämta dopvatten i vatten källaren där uppe. Juste Valborg var det också, befann oss hos Björk sen ett litet tag i Norra Möckleby men drog oss tillbaka sen :*

Lördag
: jobbadag, och på kvällen kom gänget från Falkenberg. Blev att mysa med små tjejerna och lite.

Söndag:
Barndop för lilla Frida, en trevlig dag och rolig

Måndag
: Skolan började igen men riktigt chill dag, klar med framkallningen i mörkrummet nu, really nice ;)

Tisdag:
nationella prov i engelska. Igår fick jag veta att jag skulle få vara på resurs (hjälp alltså)  Hade inte anmält mig dit (för tyckte inte jag behövde de) men det var väl bra att man fick vara där, fick typ mycket förklaringar och så och lite mer tid på sig. Ganska gutt

Hehe måste säga att jag fick verkligen tänka efter på vad jag hade gjort i  helgen, tror jag börjar få Alzheimers eller något..


RSS 2.0