6 days

Inget jobb för mig idag, haft ont i magen inatt så bestämde mig imorse för att jag inte ska ge mig in på jobbet idag. Kommit tillbaka lite till och från under dagen och nu ikväll. Dock inte lika ont som igår som tur är! :)

Nu ikväll har det varit lite folk här, kollat lite tv och spelat spel. Nu är klockan snart halv fem och sitter nere vid köksbordet med grabbarnagrus och snackar innebandy. Eller dom snackar jag börjar somna lite.
Ska ta mig panodil och krypa till kojs nu, är en viktig dag imorgon! Spelar derbymatch mot Borgholm imorogn, dom ska fan knäckas!


Puss&kram


sjukling på gång?

Vart myskväll med Tilda och Jill igår kväll. Blev väckt av Jill vid halv nio i morse, skulle ju på möte vi nio :)
Tror jag börjar bli sjuk, inte alls pigg idag. Ont som attan i magen och allmänt seg i kroppen så somnade några timmar nu i eftermiddag.
Kollat innebandy nu ikväll när herrarna spelade. Och sen har jag ont i magen nu igen :(, mamma snackar om magkatarr, vad det nu är? ajaj så ont det gör iaf!
Klockan är "bara" halv tolv och dags och krypa till kojs. Tidigaste kvällen på detta lovet om man säger så. Men kanske dags för en vändning nu när skolan börjar igen :)


Härliga festkommité gruppen
Nattinatti!
Puss&kram


mys-sportlov

Hade en jätte mysig kväll igår med mina bästa vänner. Först var vi på resturangen Italia och åt, vi åt en slags köttbufé kan man väl säga, hur gott som helst ;) sen så kollade vi bio, min låsatsfru och jag hette den. Rolig och bra film! :) Därefter när klockan var midnatt åkte vi och kollade film hos Klinth.
Första dagen idag jag steg upp innan halv tio sen förra torsdagen. Dock masade jag mig inte upp ur sängen fören klockan var tjugo i men vaknade innan :) Hade körlektion vid elva så det var bara ta sig i kragen och stiga upp :)
Ikväll är det träning sedan blir det filmkväll med Jillan. Möte klockan nio imorgon bitti, huu.
 
Jill håller på med massa fula bilder på mig så här har vi en hämnd!!! (dock itne lika grov) Bläddrade bak några år i hennes bdb men hitatde inga, bara massa söta bilder! den råttan!
En annan såg ju ut som stryk när man var liten, sjukt ful!



Puss&kram

sportlov

Kan inte säga annat än att mitt sportlov har börjat helt okej, fortsätt så! Umgåts med mina fina vänner och haft trevligt :)
Ska försöka kortfatta min vecka lite fint
Fredag: Då var det ju match och sedan spelkväll med fina vänner hos Mr Björk
Lördag: Fest hos Malin, därefter vidare till John och kollade skräckis
Söndag: Sov typ bort hela dagen, sen hem till John på kvällen och kolla Solsidan och skräckis
Måndag: Åkte ett gäng till isen och åkte skrillor (inte jag) och grillade korv :) På kvällen blev det träning, sen fest i bygdegårde, spårade ur men vi hade kul iaf :)
Tisdag: Sov bort halva dagen, på kvällen var det lite kalas hos grannarna :)

Och dagen idag blir helt okej den med, ska jobba mellan 15-18 sen in till stan och äta och kolla bio :) och därefter får vi se vad som händer, höhö ;)
Hade inte suttit fel med ett sommarlov nu tycker jag :)


Puss&kram

"när SSG, tar tre poäng, när SSG tar tre poäng......"

I matchen igår låg vi under med 4-0 till en början, men sen gjorde vi typ två mål eller något sen när det var 3 minuter kvar stod det 6-4 till dom. Men sista tre vände vi och gjorde tre snabba mål så det blev vinst med 7-6, lätt den roligaste vinsten den här säsongen ;)
Och matchen har verkligen satt sina spår! Har drömt om matchen som fan, vaknat av mig själv när jag legat och pratat högt i sömnen "Kom igen Jill!" Sen var det ngn mer gång men minns inte vad jag sa ;)
Så var domarna totalt värdelösa, hade gubben Wilmert och han är ju både blind och orörlig! hah drömde om dom med, skällt som fan på dom i sömnen ;) haha.

Efter matchen blev det lite spelkväll med fina vänner, var itne hemma fören tre tiden inatt. Vilket resulterade med att jag sov ganska länge.
Ikväll är det fest som gäller, med Malin och co. än sålänge är jag inte jättesugen men lovar, det kommer ;)

Ni får ha en fin dag allesamman :) Och ett trevligt lov!


gammla bild
Puss&kram

:*


Måste införskaffa till våren och sommaren! Fin jacka till att ha på våren och sommarkvällarna, lite snyggare om man kavlar upp armarna :* Snygg topp till tighta jeans eller nerstoppade i ett par höga byxor :* Snygg blå färg till en sommrig bränna! :*

gina, HM, Bikbok

välkommen sportlov!

Tog en lång sovmorgon med tanke på att jag nu har LOV! Började inte fören  20 över tolv idag och hade en lektion, och eftersom bussarna går så himla ofta härifrån så ville jag inte åka in vid åtta.
Men tycker jag har gjort lite bra saker istället för att bara lata mig. Började med att dammsuga, plocka och laga mat, sen drog jag mig ut på en promenad på allvaret. heh ah, jag bor på allvaret ;) Men det var jätte mycket isar som var släta, stora och fina ;) Ska tipsa lillebror när han kommer hem :)
(tycker jag har varit väldigt aktiv idag!)

Håller på med ett litet projekt nu, har nämnligen en ny gaderob så flyttar kläderna över i den nu. Dock har jag inga skjutdörrar än så öppen gaderob för tillfället ;) Men kommer hem lite fler korgar och lådor i eftermiddag så jag kan fortsätta då. Men jättenöjd med den än sålänge, liiiite större än den jag hade innan ;) Kommer bli bättre ordning i den här med tanke på att den är mer funktionell med utdragbara lådor.

Ikväll blir det match och därefter blir det spelkväll med gänget härifrån, såå kul ;)
Imorgon blir det en lugn dag och troligtvis fest på kvällen. Lovet börjar galant!

Puss&kram


sommar och sol

kommer på mig i mina egna tankar den här veckan om att jag sitter och drömmer mig bort till Värmen. Det är faktiskt lite konstigt men känner typ värmen, dofterna, varma astfalten, stranden och hör vattnet plaska ;) åhh vad härligt! Nu vill jag verkligen åka iväg, kommer bli kul och skööönt ;)



lyckodag, typ?

Pluggade som tusan igår!!! Läste igenom instuderingsfrågorna 1 gång och en gng på bussen. Men som tur var så var inte provet så svårt så hoppas det gick bra ;)
Den här veckan ar varit riktigt jobbig, inte orkat kliva upp ur sängen på mornarna, inte ens orkat vakna typ.
Men det bästa på hela dagen hittils är när mArtin sa att vi inte skulle ha multimedia och engelska i eftermiddag, ska ha någon sexualgrj. Allt är bra sålänge vi slipper dom två tråkigaste lektionerna på hela veckan! ;)
Puss&kram


spanienbild, 2 år sedan :))
tilda är så sööööt på denna bilden!


14 februari

eftersom jag vart hemma och gjort absolut ingenting så kunde jag ju ha pluggat till provet på onsdag, så slipper jag sitta hela dagen/kvällen imorgon. Men har jag gjort det då? Nej! inte haft en tanke på den det där j*vla provet idag! Så typ sitta och plugga in femtio sidor imorgon låter ju kul!!!

Hehe sen har jag faktiskt varit huttig idag och gick upp till träningen! deni. Så är det något lustigt med mina lungor eller något? Såfort jag vänder överkroppen i sidled så pyser det eller låter lustigt i halsen? Alltså typ som lungorna kläms ihop? aja, hela jag är ju lite lustig. Nu ska jag krypa till kojs, godnatt!
Puss&kram


dagarna vi minns... eller?


happy valentines day

igår var vi i.Mörlunda och spelade seriematch, tredje matchen på en vecka. Också tredje vinsten den här veckan ;) jobbade i lördags och på lvällen var jag bara hemma.och tog det lugnt, kollade melodifestivalen med familjen och myste. Våra melodifestivals vänner/grannar var i skandinavium och kollade, hade gärna varit där iår med, ni anar inte men det är sjuuuukt roligt ;) går inte jämföra med att sitta hemma i soffan och kolla för det suger ;) idag är jag hemma, verkligen inte på skolhumör idag, fast ifs när är man det? juste, sen är det ju alla hjärtans dag idag :) lite överskattat tycker jag ;) ha en bra dag, puss&kram

ÖM

Härlig ÖM match igår mot mörbylånga, vi vann med 7-3 och jag hängde 4 bollar, gutt! ;)
Kollade även herrarna efter Färjestaden-Mörbylånga. Var nog ärligt den tråkigaste matchen jag har sett, fibk vann med 18-1, ja ni hör ju bara!
Nu efter skolan ska jag och tilda ta spruta sen ska jag jobba några timmar efter det, och ikväll kommer det lite besök hem :) Kanske att vi kollar lite innebandy också :)
Puss&Kram


got to feel the beauty inside

Det fina vädret börjar komma nu äntligen! Dock resulterar det med översvämmning i källaren!! menmen, funderar på att åka hem halv ett för är trött och seg, Jonis ligger hemma med magsjuka idag så kanske kan vara något sånt som spökar? Ska i alla fall vara fit for fight imrogon när vi möter Mörbylånga i ÖM Semifinal :) Fan vad vi ska kötta dom! Men spelar vi som vi gjorde igår mot Kalmar IBK så kan det nog vara svårt. Men vi vann tillslut iaf :) Det ska väl ändå vara lite nervöst i slutminutrarna? :O ;)
puss&kram

spring feelings today

Haft en toppen-helg verkligen!
I fredags började vi hos Malin med förfest massa tjejer, sen drog vi vidare ut till Norrliden. Det var kul där också :)
Sen ska jag inte säga så mycket mer om den kvällen, minnet har svikit mig lite :)
Lördagskvällen var helt okej, kommer komma bilder sen antar jag :) Hheh men Tilda och jag var bananer i pyjamas ;)
Nu istället för att sova klockan tio över två en söndagsnatt så har jag klickat hem tre klänningar från Nelly, Den rosa sommriga beställde jag mest för att den var söt och kan vara passande om en månad när vi är i värmen igen :) Den svarta ångrar jag lite nu att jag beställde men får se vad jag tycker om den när jag får hem den! Den var fin i alla fall.
Den sista är ganska enkel men söt tycker jag, den åker med till Spanien den med, helt klart! :) Dum som jag var så blev det två fraktavgifter eftersom att jag beställde den sista när jag redan skickat iväg dom första två. Typ 1100 kronor fattigare, men hoppas det är värt de!

Dusty Floral Zip Dress SEK 249, Iska - NELLY.COM Flower Shoulder Dress SEK 299, Angeleye - NELLY.COM Halston Dress SEK 349, Three Little Words - NELLY.COM
Puss&kram

torsdag

Igår var det endast salsa som stod på schemat, fyfan vilken tråkig dans! ;)
Åkte hem till tilda vid tio igår för då var dansen slut sen somnade jag hemma hos henne någon timma sen bussen hem och sov typ hela dagen, ändå var det ingen ansträngande dag?! :) Men somnade ganska lätt sen iaf :)
Idag har det varit yttligare en chill dag i skolan, ska snart dra hem. och hemma väntar kroppisar :*
Mamma och Pappa drog upp till Jokmok idag på morgonen, ska upp till ishotellet och lite. Imorgon blir det troligtvis fest, har så gott som bestämt mig nu men faktiskt inte jätte sugen, men hoppas jag blir det imorgon! ;) Kommer nog bli en grym kväll.
Återigen fest på lördag, då är det innebandyfest som gäller. Där blir det en heldag, hoppas inte jag är så bakis så jag kan festa på lördag med.
Helgen kommer nog inte bli så mkt uppdatering ;)
Ha en trevlig helg då! :)
Puss&kram


like a child

känner att jag varit väldigt duktig idag, städat hela mitt rum så nu är det fräscht och snyggt! :) Och bland det bästa är ju att det inte ligger några kläder alls på golvet och att jag ska krypa ner i en säng med nya sängkläder i ikväll.
En hyffsat bra dag annars faktiskt, blev en frukost på Ekelunds med Jill imorse, hade ju sovmorgon. Sen har jag bara haft idrott och svenska idag, och idrotten var bästa på länge! Körde tjuven om natten och det var det bästa man visste på idrotten i gårdbyskolan! Hehe så det var kuuuul! :D
Fick också veta lite arl betyg idag. Och håll i hatten nu, fick mvg på första provet! Inte speciellt vanligt för mig om man säger så ;)
Men ha en trevlig kväll!
Puss&kram
snart pyser vi knäppskallar!

RSS 2.0