hihi

\\spost\dfs\Hem\ln159\Hemkatalog\Webbdesign\lektion4.html

första webbdesign lektionen, börjar ju lika en egen hemsida va ;)

h e a d e r

kom upp en ny header, gjorde den lite hastigt i det braiga programmet paint. Tyckte inte om den förra och har inte orkar fiffla med ngt nytt ;) Den här blev inte så bra heller men den duger ett tag iaf ;) Kanske får tid att göra det ngn på våra sex timmars graf i veckan.. hihi
kramis lizette

back to school

första skoldagen avklarad.. Var faktiskt lite skönt att komma tillbaka, men också segt för man vet ju vad som väntar. Men iaf, vårt schema SUGER! går till tjugo i fem typ varje dag, kortaste dagen är väl tjugo i fyra... deni. Och så undrar man ju vad dom tänker med när dom lägger en fredag till tjugo i fem? :o ajaa. Hoppas på att tvåan går snabbt, för trean blir chilllll för oss ;) Imorgon ska vi ha rundvisning för ettorna, låter ju kul :) på förmiddagen ska jag också fixa naglarna, gillas :)
Ha en bra dag, kramis lizzan
en sådan dag som jag saknar Gittan 

glad tjej

wieee :) Ska snart kila iväg för att göra min första innebandyträning den här säsongen :) Sist var jag ju sjuk och fick sitta brevid, inget kul. Men idaggggg! ska bli riktigt kul och komma igång med klubba och boll igen ;) Något mindre kul är väl att plugget drar igång imorgon igen! Ska självklart bli kul att träffa alla igen men det här med att sitta i en skolbänk lockar inte...
Men nu ska jag kilaa tralalal :D
kramis

19 augusti

sovmorgon idag med.. älskar det!
Igår var jag hos Stefan och Carro  en runda, gjorde inte så speciellt mkt, Carro och jag tog en sväng till köpstan och kollade lite. En tröja och lite sminkborstar fick jag med mig hem, alltid behövligt :)
Idag så masade jag mig inte upp fören vid tolv tiden, då la jag mig på soffan och kollade lite på tv. Sen kom steffe och carro för han skulle börja måla här hemma. Ikväll har vi vart hos Millan och Manda och stojat lite. Imorgon bär det av till Emmaboda... Kvällen kommer vi att spendera på en å... Ska på "utflykt" med familjen och Eriksson's. Ska paddla och övernatta i militärtält.? Men det ska nog bli roligt ;)
Nu är klockan kvart i fyra och jag ska försöka sova...
(borde förstå att man inte ska sova på eftermiddagen!)
nattti
i helgen kommer Anna och Frida, så då blir det barnpassning ;)funny
är lite sugen på det mörka håret igen :))

morning

okej klockan ingde vid fem i morse, masade mig upp kvart över eller ngt efter att somnat om lite.. Dock såg det ju inte så solsäkert ut.. Men Kajsa och jag drog oss iväg iaf. Blev inga bilder på en fin solupp¨gång men det blev lite andra fina bilder :) Känns lite onödigt att gå och lägga sig och sova nu igen när klockan är sjugo i åtta, för då vet jag att jag kommer sova bort hela min dag. Så istället ska jag nog bädda ner mig i soffan och sätta på en bra film.
Ha en bra dag allesamman :)

17 augusti

ett tag sen jag skrev ngt nu, men grejen är den att jag har inget roligt att skriva om som vanligt :)
Men i helgen har det vart lite festligheter iaf.. Rasse hade utflyttningsfest och det var en trevlig och rolig kväll. Efter det blev det efterfest, men sofie och jag var väl hemma runt tre halv fyra eller ngt. Kul det med :) Min söndag bestod av att sova.. sova och sova, lite trött sådär bara :)
Idag har jag jobbat och nu ikväll kom Stefan och Carro på besök, hemma från Norge nu ett tag, längesen jag träffade dom nu :)
Imorgon, eller rättare sagt om några timmar bara ska jag och Kajsa upp till Dröstorp och ta bilder på soluppgången. Så nu är det dags att lägga sig till kojs i fyra timmar och lägga kameran på laddning.
Puss och godnatt :)

8 augusti

En ledig dag och nu blir det fler sådana. Börjar minska med arbetstimmar nu när sommaren börjar lida mot sitt slut. Känns både lite skönt och tråkigt. Till en början kommer man nog känna sig lite rastlös kan jag tänka mig :) menmen, kan vara skönt att inte göra någonting ibland också. Som idag, legat på soffan och kollat OC hela dagen. Det är så bra!!! Vart en toppendag för att kolla de idag, dåligt väder plus att jag blivit förkyld och haft en gnutta feber idag. Men fri från feber och börjar piggna till.
Imorgon är det jobb som gäller, 10-17.
nattinatti

+att jag vill åka till USA nu!!!


innebandy imorgon, wiee :D


6 augusti

tar bara och skriver lite vad som hänt i veckan, orkar inte skriva..
-jobb
-bränt mig på en ugn på jobbet :( ajaj
-somnat på jobbet (under min rast då)
-kollat bröderna karlsson, haha sjukt rolig ;)
-övningskört på riktigt för första gången (ägde, inget motorstopp ;)
-rixfm festivalen
-mera jobb

-ikväll kubbtunering, vår tradition i byn. Eftersom vi inte fick ta hem priset sist så tycker vi det är dags för det. ;)

ska kila iväg till jobbet nu
puss&kram

3 augusti

nu är jag tillbaka efter mer jobb och en sömnlös natt? Somnade väl runt halv fem ngn gång och vaknade vid ett och är trött som en oxe nu. Igårkväll kom Jill för vi skulle kolla OC, jotack, hon somnade innan klockan var två så jag fick kolla själv. Gråtit som en.. jag vet inte vad. Fy vad sorgligt det har varit :'( Efter ett tag kände jag att jag grät lite när som, så blev ganska känslosam för minsta lilla replik typ? aja...
Idag är det iaf mammas födelsedag, hela 39 år idag. GRATTIS! Ska nog snart gå och hämta min present som jag köpt till henne :)
Ha en fin dag allesammans :)
pussss

RSS 2.0