.

nu ska jag fortsätta min deppdag med att plugga i ipoden och lyssna på "hård" musik, ta med kameran med. 
My day suck

.

allting suger! inte alls nöjd med nya färgen i håret så just nu suger allt!
baj


28

nu var nationella klart, det känns skönt att ha det första gjort. 
hade vår datorlärare som passade oss, haha lyckat ;)
Efter skolan blir det klipp och färg ;)

27 april

tjoheeej.
vilken härlig dag det varit, både själva dagen och vädret om inte annat! :) Hade sovmorgon till klockan tio idag. Treorna hade visning på deras projekt så vi skulle bara kolla det idag, åka in och ta närvaro och kolla dom som ville typ. Vi gick igenom de sen drog vi och shoppade :) Eller vi kikade runt lite sen tog Sofie och jag oss en fika utan fika, blev bara en stor och kall cola på corner, muuums! Sen hem till Sofie och typ bara chilla sen drog vi till Tveta och spelade tennis med två boys "som jag "inte" vet namnen på?" , blev inte så länge, fanns ju inga nät så det var tråkigt ;) men det var roligt iaf :) Men vilket härligt väder, det var helt stilla så solen gassade på.
gaaaah, imorgon har vi nationella i engelska :S skrivning... HEJ IG!
btw, jag har ångest!!!... ska färga håret imorgon men vet inte om jag kommer våga, har vant mig med det mörka och trivs i de nu. Men vill som sagt ha ljusare nu när det fina vädret börja komma. Hoppas att det blir som jag tänkt nu ;)

som alla andra dagar, jag vill tillbaka till den otroligt roliga resan!

26 april

1. jag märkte JUST att mina bästa/skönaste leggings gått sönder på ett ställe till! första var på rumpan, tror det är från den där dumma spike i café. Men nu på andra sidan och det är stort! Dom åker i sopan ikäll :(

2. Suger att vara tllbaka i skolan, men jag har mina vänner så man får skratta till magen gör ont ;) hehe rolig dag faktiskt :) Men Hade foto på morgonen, var i mörkrummet och höll på med framkallning av våra bilder. ganska roligt faktiskt :) Efter de var de matte och gjorde inte så mkt. En bra sak med att vara tvilling är att man kan få beröm för något man inte gjort/sagt ;) Om någon berömer än så säger ju inte jag att det är Tilda iaf, bara att tack och ta emot, vilket gör Tilda lack ;) hehe. Svenska sen, kollade film ganska chill dag:) Sen jag över till färjestaden för att åka med Vicke hem, Stickan körde, (vilken dåre). Ätnligen hemma och nu blir det chill/kanske plugga(?) sen ikväll kolla på SSG's hemmapremiär :)

Ha de gött :)


week-end

Då var snart den här helgen över också.. Det är läskigt så fort veckorna och dagarna springer iväg nu. Snart har vi liksom sommarlov! :) Jag har inget emot det men när vi väl har sommarlov får tiden gå huuuur sakta som heeeeelst..... Igår kväll kom Jill hit en runda och vi skulle kolla OC. Det skulle inte bli så sent för hon skulle jobba nu idag. Men ganska sent blev det, jag drog fram madrass och så till Jill så hon kunde sova här, hon somnade vid halv två eller något ca :) Jag kollade på klockan när den var 6:06 och då bestämde jag mig för att sova för då var endå ett avsnitt slut. Men alltså det går inte att sluta kolla! Jag blir helt besatt! Jill åkte på förmidagen och jag gick ut och satte mig i solen en stund, men dte är ju så fruktansvärt drygggt. Gick in igen och hjälpte mamma med maten. Nu e de bara jag och pappa hemma och han sitter och sover ute på altanen typ. Ska ut och dricka en kopp kaffe med han nu ;) See you

 
en trött pappa

<3


you know what it´s like

Äntligen fredag ju!
Och ikväll är det INNEBANDYGALA, kommer att bli fett kul :)
Igår var det en ganska chill dag men ändå seg.  Blev sjuk i början av veckan så ha cp hals och förkyld :( Men orkade iaf inte gå på sista lektionen ljud igår. Vicke skulle köra hem så tyckte det skulle bli skönt att åka hem, och det var de! Hade krig med chrillegubben i bilen ;) kul att busa med grabbben igen.
Men idag suger vår dag och jag är fortfarande sjuk. Mer förkyld idag. Men var tvungen att åka till skolan för att vi har prov. Vill inte ha ett till rest prov :) Inatt har jag sovit riktigt gott, hehe sovit i mamma och pappas säng :) Jag vill vara liten igen :) Dom åkte bort till Berit inatt för att busa och gratta henne på hennes 50 årsdag :) Dom kom hem i morse när det var dags att åka iväg till jobbet ;)
Men nu blir det chilla vidare här vid datorn och peppa matteprov (y)
pusspusssssss


is that what they say

nehe.. inget datorprov idag heller då. Vet ni om jag får damp på läraren eller? JA som fan! Nästa vecka.... blabla bullshit. Idag blir det shopping efter/under skolan. Måste hitta ngt rött att ha på mig på lördag :) Det bästa nu då, nästa onsdag ska jag bli ljushårig igeeeeen :D Wie. See you later aligator

lost it

Jag, Tilda, Vicke & Tilli tog en runda bort till farbror Bosse och tog lite bilder när han mjölkade, sen vidare till farmor och farfar där vi gosade och tog kort på dom små söta lammen :) Där blev det också att vi stannade på en fika :) Nu har jag också lagt över Tillis Spanienbilder till mina. Kollade igenom dom och säger bara en sak, JAG VILL TILLBAKA!! fasen alltså vad gutt vi hade de :)

hihi första kvällen var rolig men slutade inte så bra ju...

En sött litet lamm :*

header

okej ny header som jag gjorde lite snabbt, kommer troligtvis en skarpare för denna är ju som ni ser ganska dålig. Men den här får duga sålänge :)

BYE

We didn't start the fire

Upp tidigt idag för att åka in och göra idrottsprovet.. Sa ju att jag skulle plugga igår men jag hittade aldrig mitt feta häfte så blev inget plugg. På morgonen idag hittade jag det undanställt av mig själv, så hann läsa lite på bussen (y) Men gick ändån ganska bra faktiskt, tro det eller ej :) Men skönt att ha det gjort. Nu återstår bara två prov den här veckan.  Men inget man pluggar ihjäl sig till så det är skönt. Förhoppningsvis så kommer vi ju att ha vårt datorprov imorgon (det vi skulle haft för några månader sen och förra veckan) så på fredag är det matteprov (y) Nästa vecka har jag även omprov i förra matteprovet (y) känns inget vidare bra. Ha en bra dag allesammans.


Linnea, Tilda & Sofie

jag vet du kände likadant

Måste börja med att min kära bror tog körkort idag! Stort grattis! Och låter inte som om han har något emot att köra på mig och Tilda, och det är nice :D
Och för det andra, Idag  jag noterar det igen idag, la jag in bilderna från Spanien på mitt usb, bättre sent än aldrig iaf ;) Satt och kollade igenom alla bilder och längtar tillbaka något enormt! När jag hade kollat klart så började jag kika in lite på nästa års resa :) vi SKA iväg igen.
För det tredje så har alla ettor på Kagg idrottsprov imorgon, ärligt talat så har jag inte ens öppnat mitt häfte än eller gjort någon av instuderingsgrågorna. Bra Lizette!
Förhoppningsvis gör jag det om en liten stund... Haft fullt upp med en annan sak hela dagen, pyssel och prassel.. Det suger att vi blir av med vår sovmorgon imorgon bara för de provet...
Have a nice evening!



punkt

jag vill åka hem.. Min hals mår inte bra och känns som jag börjar bli sjuk. Var inte roligt att gå upp i morse så låg kvar lite längre.. ehh, känner mig inte fräch, stressig morgon och nu vill jag bara hem ju!

(gjorde en snygg photoshop bild på Linnea men vet inte hur jag sparar så den kommer itne fram nu ju :()

make sure you do it wise

jaha det var den här helgen de :)
Måste börja med att det var en mycket trevlig kväll i fredags! Kul att träffa (nästan) alla igen. Många skratt och roliga stunder. Lördag var det bara att ställa klockan och upp och jobba. Milllan och jag fick dagen att gå ganska snabbt. Väl hemma var jag typ död, somnade i sängen runt sex tiden och vaknade halv nio. Det var den lördagskvällen de... Skulle lekt med mina vänner Emilia och Amanda egentligen men blev ju inget med de. Söndag, åter igen ställa klockan för att upp och jobba. En mycket lååååååååång söndag om jag får säga det själv. Men mycket folk iaf så typ död idag med, men efter jobbet drog mamma, pappa, Vicke, Tilli och jag in till stan en runda och åkte lite. Vicke har uppkörning snart ju så han skulle bara öva på att köra lite inne i stan. hehe jag fick också köra lite ju, men bara här hemma i gatan ;) Gick ju perfekt! Riktigt roligt att köra ju ;) Skulle blivit en pluggkväll ikväll men Tilda sa att man var tvungen att anmäla sig till att göra det provet på resurs så det var ju skönt att jag inte visste de :) Dock kommer jag få göra det längre fram :( sug.
Men hoppas "alla" haft en härlig helg. (min har varit slapp men ganska go iaf)

Pussss


ganska så sugen på innebandy-galan som äger rum på fredag :)

klassfest



upplagd av världens bästa NILLE! <3



I'm so over it

åh jag HATAR min datorkunskapslärare!!!! Vi skulle haft prov idag ( det vi skulle haft för några månader sen ) men det blir nästa vecka... Jag kunde tagit sovmorgon :( gubbe! Men igår var en seg dag, ganska go skoldag men när jag kom hem deckade jag på sofffan vid typ sex. vaknade vid åtta igen och gick upp en stund sen la jag mig på soffan igen, sen vaknade jag vid tio (y) Lögn i att jag kunde somna sen, kollade lite goa program på tvn sen somnade jag nog framåt tolv halv ett. Men läskigt, har börjat inbilla mig att någon är på mitt rum hela tiden, mer än mig själv. Läskigt! usch.  Efter skolan blir det ett indoor pass, nice.
åh hade en myyysig dröm på soffan igår, min drömpriiiiiiiiins! (a) hehehe

Gubben förstörde min morgon!

Måndag efter semestern...

vilken dag... Hade inte vart fel med en vecka ledigt till eller en vecka till på Gran Canaria :) Dagen började med Foto, och då var det brandlarmsövning, fyfasen vad kalllt!!!!!! Sen matte och lunch, efter lunchen drog jag och Svante till Stagg och träffade lite folk :) Tog bussen över till ön och åkte med mamma hem, fick sällskap på bussen av Gotteman :) Helt slut när jag kom hem så la mig i sängen och kollade tv och tillslut somnade jag :) Nu ikväll blev det ett E-line pass på Malkars, hehe lagom trött efter. Nu är det Hollywoodfruar med Vicke och Tilli, heh Maria e coool :) PLUS Vicke klarade teoriprovet på körkörtet idag, hehe snart har jag egen chaufför ;)


Pussss

home sweet home

Börjar med att säga att det varit en riktigt rolig vecka i Spanien ;) Har varit ett riktigt gutt gäng som umgts varje kväll och haft det trevligt ;) En resa jag defenetivf vill göra om med samma människor :) Blivit en hel del alkohol och sol och bad ;)
Vårat schema för varje dag har varit sova, sola & bada, sova göra oss i ordning sen sitta på balkongen hela natten och några kvällar kom vi faktiskt ut också hehe ;) men det är väl så dom sett ut och det har varit riktigt gutt ;) Inatt när vi kom hem kändes det fasen tomt utan att vara med dom andra, saknar dom redan :) hehe men gutt har vi haft det iaf :)
btw, nu sitter jag i tjocktröja och fryser! brrr

Pussspusssss


HEJ DÅ!

WIHO; snart drar vi, om någon timma nu bara :D Färdigpackad och min väska och handbagage väger 19 kilo tillsammans! Det får väga 20, så ingenting får tillkomma men det vet jag redan att det kommer :S woops. heheh men nu är jag fett taggad och hoppas på en lyckad resa :D
Ni alla får ha det super här hemma i (inte så särskilt) kalla Sverige :) Ni har härligt väder här hemma med ;)
Hihihi, Tilda kom och sa hejdå nyss för hon skulle iväg nu ikväll. Men hon började iaf gråta ;) Hon kommer sakna oss! hehe.
Men ha ett bra påsklov alla ;) För det kommer jag ha!

Pussspusssss

trip to spain

Nu börjar det närma sig resan :) Ikväll drar vi till Köpenhamn sen imrogon bitti flyger vi till Gran Canaria :)
Både jag och Tilli vaknade redan vid sju idag, jag är inte nervös som jag känner men jag kanske är det iaf :) hihi. Vi tre kommer ha fett kul blir massa bad och fest :) Jag är laddad!

Igårkväll drog vi ihop ett gäng och körde lite femkamp i sporthallen :) Riktigt roligt, något vi måste göra fler gånger! :)

ha en bra dag, kommer kanske ett inlägg senare i eftermiddag när jag packat klart osv ;)

pussspuss


RSS 2.0