jiihaaa

tog en liten sovmorgon idag, sen drog iaf jag tilda och svante in till skolan. Satte oss i datasalen för foto hehe började leka med photoshop ;) dock har vi ju inte lärt oss speciellt mkt i de än, har precis börjat men fattar inte mkt ;) Men hehe resultatet finns på våra @ facebooks ;)kolla in de. Nu ikväll blev det ett provträningspass på Malkars sen hem och plugga lite, gjort mitt svenska prov-uppsats. Får gå som de går asså ;) Nu e de Andra avenyn som slutar nu..
Trevlig kväll gott folk!
Resan närmar sig :D

oh happy day

vilken dag va... :) Vi har megachill, kollade film på jenny på morgonen sen nu i eftermiddag blir det att disskutera den med teknikklassen. Sen slutar vi, lovely day!

wiee

den här roliga bloggen får yttligare ett inlägg...
Jag skriver inte om ngt roligt jag bara skriver för jag tycker det är kul(?) tror jag iaf :) Så ingen bra blogg om man säger så ;)
Men idag har jag jobbat och bakat masssssa negerbollar, igår bakade jag tolv kladdkakor, deni (Y) Men nu ikväll blir det att chilla till tusen, för nu väntar en vecka med olidligt många prov. Antar jag. Men sen blir det lov och det innebär ju Spanien, inget plugg då inte ;) fan vad gutttt!
btw, invigde moppen för i år, kul? nej! jag vill ha bil! och sommar!

Ha en fortsatt bra dag! :)

Bilden tog vi till Anita på morgonen två dagar innan vi skulle åka till Spanien förra året :) hihih


two shall become one

Min lediga helg blev jobb både lördag och söndag, men.. jag har inget emot de.
nattti :*
7 dagar kvar, om en kvart only six

home

Nu är vi hemma efter några härliga dagar i Sälen! :) Haft det super och vill tillbaka :)

 Blev ingen skola idag som det egentligen skulle blivit. Har prov i eftermiddag och ahr inte pluggat på de så då är jag hellre hemma. Det finns masa bilder frå sälen på min facebook, orkar inte lägga upp här med :) facebook @ Lizette Nilsson Byman

Ha en bra dag och en bra helg. Om 8 dagar är det Spanien!


Sälen, we are back!

Sitter i den här mysiga fjällstugan uppe i Sälen nu efter en lång resa :) Jag ÄLSKAR de! Just ätit middag och nu sitter vi och kollar lite på tv. Korkade upp för ett tag sen och ikväll blir det väl lite spel med mycket alkohol ;) Vi kommer ha en sjukt bra vecka här uppe! Ha så kul i skolan allihopa :D

SÄLEN

jahaja, nu pyser vi om några timmar :) tror jag har packat färdigt nu, men har säker glömt något viktigt.. Kommer att åka till Ullevi nu lite senare och chilla innan vi åker :) Sen inatt drar vi upp till Sälen ;) Kommer bli en lång bussresa men känns bra att vi åker på natten och inte hela dagen :) Kommer fram imorgon förmiddag sen blir det att åka som bara den! :) En rolig vecka har vi framför oss nu ;) Ha en bra vecka allihopa så får vi se om det kommer något inlägg i veckan ;)

home school?

jaha då var det fredag igen :) Den här fredagen tycker jag mindre om än alla andra fredagar :) Kvällen kommer bli tillgängnad vid läxor. Har fått en del att göra som vi missa nästa vecka. Vill ha med så lite som möjligt till Sälen så ska väl göra så mycket som möjligt ikväll hoppas jag. Men lite grejer får nog hänga med norr ut. Har ett prov som vi förmodligen ska göra fredag nästa vecka...  Men en lugn vecka har det varit iaf :) Nu chillar jag och Tilda till en film innan vi ska sätta igång med plugget. Gillar film mer än plugg... 
Lär komma ett inlägg imorgon men jag önskar er alla en trevlig kväll och en trevlig helg redan idag! :)


en mycket söt Tilda :* he he

onsdag,

åhh.... nu ahr jag fått sitta och skriva om mitt engelska arbete som skulle in idag. Hade missuppfattat de så fick justera lite i de. Matte provet gick skit! Borde ha suttit hemma igår och pluggat istället för att åka upp till sporthallen och spelat tunering :( men roligt hade vi :) Nu ska vi snart masa bort till simhallen där vi ska ha vår idrottslektion... Hinner ju inte bada mer än 45 minuter typ innan vi ska dra.. :( sen drar vi bort på sista lektion som innehåler rörlig bild. vi ska redigera vår musikvideo som vi gjorde förra veckan. Då vi avr på maxis pantcentral och dansde till låten "panta mera" ;) hoppas den blir bra. Efter plugget drar vi bort till Wille och Linnea där det ska vara lite innebandyavslutning. Hoppas på en trevligkväll med ett trevligt gäng :)

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :*
Ha en bra dag som jag! :)




Rally Girl


hihi med syfte p¨å bilden så har jag kört bil idag! Tror det är första gången någonsin som jag körde själv på vägen utan att sitta i pappas knä ;) Dock körde jag inte den här skruttiga bilen utan det var en riktig bil. Pappas jobbarbil till och med, heh. I sommras gick det väldigt hackigt men idag flöt det på som en dans på rosor. Alltså gick det ju jätte bra, det kanske ni märker eftersom jag sitter här. heheh skoja. Kunde till och med köra in bilen (y)  JAG VILL HA KÖRKORT! NUUUUUU!

Ska snart upp till sporthallen med ett härligt gäng och leka av oss lite..
Matteboken.. släng dig i väggen!

wie

jag tycker om varje dag som gå nu fram tills på lördag, sen får den gå långsamt i en vecka sen skynda på en vecka sen gå superlångsamt en vecka till ;) sen får tiden springa iväg till sommarlovet och gå långsamt under sommarloovet.
om man kunde göra så... :( det hade varit skänt faktiskt.
cp lång dag i skolan men ska nog orkas, ha bara två "jobbiga" lektioner :)

ha en bra dag!

just me and my sister

Bli inte oroliga om någon som heter Marwin ringer till er ;)

5 dagar Sälen - 19 dagar Spanien

WIE


You were like my lover and my best friend

måndag morgon, börjar med textkommunikation och det tycker jag inte om... Men har iaf blivit klar med mitt repotage och sen gjorde vi en analys på 20 minuter om en annons blev också klar med den. Så nu har jag mer än en halvtimma kvar och gör ingentingen. fasen så kul! neee! 

Ha en bra dag!


silver

Älskar Annas låt så den fick jätte gärna vinna :)
Igår var det semifinal i öm mot borgholm, blev en vinst med 3-1, härligt! Efter det var det kalas för Ola, trevligttrevligt. Upp ganska tidigt idag för att spela öm-finalen mot FIBK, blev tyvärr förlust med 5-3. Dom förtjänade vinsten men dom var inte alls så bra som vi trodde och som dom borde? Efter blev det att käka lite china sen hem och slappa. Är helt slut nu och somnade lite på soffan. Mamma, pappa jag och jonis hemma bara så skulle kolla en film, men blev inte allt för länge då dom tyckte den var för läskig för jonte..... kul.
Ha en bra kväll.

Idag är det exakt 1 år sen vi åkte till Bahia Feliz.
20 dagar sen är jag där igen

fix you

vilken fredag va...
suttit i hörsalen från 8-2 med lite rast då. Men har vart årsmöte inom kåren och styrelsen och det.. Nytt val har det iaf vart. Giltig frånvaro fick vi för de så varför itne sittab där och hänga och käka goa bullar ist för att gå på svenska, matte, samhälle och engelska? hehe gutt :) Nu har vi medieknskap sista, kolalde film i början och nu skulle vi göra klar ett arbete men blir inte så mycket med de.. vi är tröga jag sofie och ronja :( Ikväll blir det kalas inne hos grannen och imorogn blir det kalas hos kusin Ola.
ÖM är der imorgon med :D

show me

9 dagar sälen 23 dagar spanien
har en del att se fram emot nu :) '

mucho seg dag alltså. SLutar vid två men känns som en evighetsdag idag alltså...
skriver mer ikväll kanske :)
byeeee

onödigt inlägg som vanligt

vad gör jag i skolan nu? jag kunde ju tagit sovmorgon förfasen. Glömde att vi hade datorkunskap nu på morgonen så nu sitter vi ju bara här och gör ingentingen.... inte nödvändigt asså. Och så slutar vi vid tjugo i fem ju, ingen bra dag alls ju. Hoppas rörliga bilden bli rolig annars går dagen i kras! Något bra med dagen är att det är en dag mindre till tripperna 10 dagar kvar till Sälen och 24 dagar kvar till Spanien :D

puss&kram


Lizette & Emilia <3
pruttttis

BOKAT OCH KLART!

Den 2 april drar jag Vicke och Tilli till Köpenhamn sen den 3 april flyger vi till Gran Canaria :D Kommer bli FETT guttt! :D

Ganska gutt att få på sommarkläderna lite tidigare och komma till värmen! ;)

lycka

jobbat en stund idag, bakat och grejat.
nu gör jag inte så mycket, skickat in samhällen till Julia, det blev nog inte så bra faktiskt :) hehe menmen. Vet inte vad som händer ikväll men en sak är säker, imorgon händer de ;) hehhehehehe. super glad!!! (säger imorgon) Så ingen sovmorgon imorgon inte. :D
pusssssssss

so on

Igår blev det innebandy och fika med Pontus, Jonne och Millan. Manda bangade :) Påkvällen blev det yttligare en kväll på harrys med lite spel och alkohol! Jag slog världsrekord i höjd, wihi slå de ni. Idag har jag jobbat och likadant imorgon :) Nu ska jag snart kila iväg till Ullevi för att planera lite om Sälen men gänget i stugan. Var små planer om att jag skulle till Borgholm på fest men nu blir det inte så längre :)
puss&kram

jag hatar små fula äcklen!

spring feelings

åhh vilka vårkänsor jag får i det här vädret! Solen skiner och vi har altandörren öppen idag :) De brukar vara iskallt där ute men idag är det skönt! Bara det är en vårkänsla ;)
Nu kommer snart Pontus och hämtar mig sen drar vi och twinsen i Ullevi över till Färjestaden. Ska fika lite sen kolla på innebandyn är det tänkt.
Igårkväll var vi uppe på Harrys, spelade spel, lite alkohol bjöds det med på sen så kollade vi film. Blev en chill kväll i alla fall :)
Nu kommer när som helst sir Pontus så ska dra mig ut. Ha en bra dag!

btw, lutar åt Playa del Ingles i början av april! :D

puss&kram




HELG

tjohooo, nu blir det heeelg :D

fredag

idag är det äntligen fredag!
Helgen är inte speciellt planerad mer än att jag ska jobba på söndag. Men vi har ju helg ända tills tisdag morgon :)) Kajsabajsa är hemma från Egypten och hon är bruuuuun! Jag vill med vara brun. Hålelr både tummar och tår för att mamma och pappa går med på att vi får åka! hihi. Nu ska jag jobba om den här jävla marknadskraften igen....
byebye

my time to stay

igårkväll blev det tacos och film. Kollade blair witch project (stavning). Skulle kollat en till men då hade vi inte vågat sova. Men jag ska nog aldrig mer gå in i en skog tills jag inte ser utgången! fysjutton. blä, segt att gå upp idag men det gick. Ikväll blir det match mot mörby, krossa? svar: ja! Men nu måste jag börja jobba, inlämmning på tisdag och vi har inte börjat jobba.

SNÄLLA, FÖRKLARA MARKNADSKRAFT MED LÄTTA ORD FÖR MIG! vi ska skriva så tolvåringar förstår.

Amor Vincit Omnia

sovmorgon idag och det var niiice.
Slutar tjugo i fem inte lika nice, men efter kanske det bir shopping till imorogn. "lillördag" så blir en liten kväll hos Pontus med Tacos och lite gott att dricka till de :) Han vill gärna ha lite sällskap nu ju när han är själv. Nu har vi ingen lärare den här lektionen så ganska chill. Men enligt klockan ska hon komma om tio minuter....
byebey


hoppa fram två år? Ja tack!!!

längtar ganska mycket tills jag är 18 och tills jag slutat skolan så jag kan flyttar utomlands!

back in hell

tillbaka i skolan och det suger! Jag vill ha ännu mer lov, Dessutom är jag hur trött som helst, höll på att somna på lektionerna förut. Nu har vi bara svenska kvar sen så slutar vi, det är nice :) Ikväll ska jag döma innebandy, inte alls lika nice faktiskt.

pusss

RSS 2.0