18 nu tack!

Just ringt upp till stockholm och fixat med praktiken! Nu är jag jätte pepp för den och längtar faktiskt! :D
Vi ska vara på stadsteatern och vi har prickat in rätt vecka alltså! Ska vara med på en premiär, hur kul som helst ju :D Dock inte lika roligt att det var 18-års gräns på premiärfesten efter :( När han sa det " Sen efter är det premiärfest (blev överlycklig för tillfället) men då kommer Johanna och hämtar er för det är 18års gräns och ni var ju inte 18 år än". lagom surt! Men vafan kommer bli roligt iaf :D

(stadsteatern i bakgrunden ju)

Nu ska jag upp till "harrys" och förtära alkohol! see ya

Puss&kram


I may be bad

Vaknade vid ett av att Vicke var uppe på mitt rum och letade efter min datorladdare? Aja men då kände jag väl att det var dags att stiga upp när han hade kommit hem från skolan. Skönt med sovmorgon iaf :) Var hos herr fröman igår och kollade lite film iaf. Kollade en halv skräckis sen Stockholm boogie, somnade innan halva filmen.. Men har vart en jobbig skolvecka ju... Tar ett tag för kroppen att vänja sig igen ;)
Ikväll ska jag åter igen umgås med mina vänner. Ryktas om att vi ska kasta korkarna ikväll? jihaa.
Ha en trevlig fredag! :)

Ska slå en pling till Stockholm lite senare också, fixa lite med praktikensom börjar närma sig!
Puss&kram


Lekstund

Blev en runda till Leo's lekland efter skolan där Millan och Tilda var med våra småbröder, tusan så roligt! ;) hah.
Snart dags för träning, ska nog springa upp och se hur konditionen är efter en vecka medalkohol?! Kanske blir en promenad? ;) Efter träningen ska jag umgås med mina arbetande och arbetslösa vänner, dom har inte så mkt annat för sig ju, ifs inte jag heller ju :) Får se vad helgen har att erbjuda, söndagen är uppbokad och preliminärt fredag och lördag med. Vi får väl se :)
Bjuder på lite fina mobilbilder!


Puss&kram


weekend

Var lediga igår och då gjorde jag såklart ingenting. Tog det bara lugnt sen på eftermiddagen hade jag körlektion.
Idag är vi åter i skolan, men slapp dag om man säger så. Ingen lärare sista lektionen så kan nog åka tidigare. Och likaså imrogon. Och det bästa är att lektionen efter ljudet är inställd imorgon :D låååång helg! Är ju lediga på måndag också! ;)
Men jag sitter och kollar lite på kläder nu iaf, sugen på att göra av med pengar, shopppppa!


Puss&kram


back to hell

Snälla! någon god skäl som kan ta med mig ner till Gran Canaria igen? Alltså det är stört vad jag längtar tillbaka, vi hade så fruktansvärt roligt!! ;)
Inte alls lika roligt att vara tillbaka i skolan idag igen,usch nej. Är helt slut sen vi kom hem så blev en och annan tupplur idag  faktiskt. Nu ska jag nog krypa ner på något mysigt ställe och läsa min braiga bok som jag började med på flyger ner. Ruggigt bra :D

Vill ni se bilder från semestern så gå in på min Facebook. Dock har jag inga festbilder dom kan ni se på Tildas fb.



Puss&kram

borta bra men hemma bäst? knappast!

Haft en grymt bra och rolig resa! Vill åka tillbaka igen! :D
Träffat massa nya och trevliga människor, dansat hela nätterna ända in på morgonkvisten. Legat på stranden eller poolen hela dagarna och druckit massa goda drinkar!
vill bara tillbaka!!!!
Och så har vi bort riktigt fint, perfekt utsikt och roligt hotell med ruschekanor och sånt ;)


nu mot varmare breddgrader

Idag pyser vi! wihooo!
Alla packade typ färdigt igår så väldigt lugnt här hemma idag, känns inte som vi ska åka ens ;)
Men kommer ner ngn gång vid midnatt iaf. Imorgon vid den här tiden ligger jag i solen och åker lite ruschekanor ;) Men ska tänka på er här hemma som har några få plusgrader :D


Puss&kram


bring it on babe

Känner mig färdigpackad och redo för en vecka på Gran Canaria just nu! :) Har bara lite småsaker som ska packas ner i nessesären, men kan jag inte göra förens imorgon ;)
Vicke och gänget åker ner till Malmö redan inatt och flyger imorgonbitti. Lite fusk, dom får ju en extra dag i solen kan man ju säga.

Min kväll kommer bli riktigt lugn, kolla lite tv med mamma, pappa och lillebror. Skulle egentligen vart lite aktiviteter ikväll som bowling eller något med kompisarna härifrån. Eller också festat med tjejerna i klassen. men nej, ska fasen festa en hel vecka så kunde gott och väl ta det lugnt nu ikväll tänkte jag :)

Nu ska jag kila från datorn och göra något vettigt :)

Vid den här tiden imorgon sitter vi på planet! ;)

haha lite rolig bild faktiskt ;)  

Puss&kram


falling in love

Försov mig idag så det var ingen idé att stiga upp ur sängen. Sen hade jag ingen som kunde köra mig till andra bussen. Så hemmadag idag, men jag gillar det :)

Har gjort klart mitt kostprojekt till idrotten idag, skööönt! Skickade iväg den nyss, skönt att slippa den!
Just nu istter jag och fixar musik till mobilen. Och jag har blivit kääääääär! Ni måste kolla videon, är han inte charmig!!? (A) ;*

 (vet att Linnea tycker samma som jag, hehe)



Puss&kram

smått&gott

Nu är jag hemma äntligen! ;) Är ganska nöjd faktiskt, trodde inte det skulle bli det här resultatet när jag som sagt har varit mörk innan :) Men sen kommer det givetvis blekna nästa vecka och bli ännu ljusare ;)
Nu är jag dock 2160 kronor fattigare... Eftersom jag fick vänta så länge så hann jag bränna mer än fem hundra inne på H&M, men fick med mig lite jag kommer använda så det gjorde ju inget ;)

(klicka på bilderna för större bilder)

          


1. En ganska enkel topp som är lite kortare, snygg att ha ner till stranden :)
2. Jätte söt blus tycker jag, jätte söta axlar tycker jag!
3. Jätte söt blus tycker jag, jätte söta axlar tycker jag! Bikinin jag beställde hem från H&M som kommer i slutet av April, men det är ju nu i början på mars jag ska resa. Som en slump hittade jag den i butiken idag så var ju bara tvungen att köpa den! Hur snygg!?

Dessa tre åker ner i väskan på dirren!

Puss&kram

klippklipp

Sitter på intermezzo nu och väntar på att få bli klippt och färgad. Kom vid halv fyra och klockan är nu kvart i fem. Skulle fått tid vid tio över men det har ju passerat. Börjar bli lite otålig nu, måste hem och hinna plugga. Vill gärna inte sitta hela kvällen ju. Seegt

wish me good luck

Kan ju säga såhär, blev inget mer plugg igår! Kommer faila stort! Och det värsta är väl ändån omprov?
Just nu sitter jag på den meningslösa lektionen Webbdesign, men väntar lite förväntansfullt på mitt prov vi gjorde innan lovet :)

Btw, började packa igår och är sågott som klar, redan!

Puss&kram

ALL I HAVE TO YOU

Började dagen med en försovning. Ge mig lov igen!
Hade rugby på idrotten och fasen vad jag saknar den, ärligt talat! ;) Söka iår med? hmm...

I eftermiddag har morfar vart här och vi har hjälpts åt att göra "Morfars soppa", såå god så ni anar inte!
Sen skulle jag lägga mig i sängen och plugga lite men det gick inte så bra så tappade upp ett varmt bad och la mig där i och pluggade istället, fasen så varmt det var ;) Så låg i max tio minuter. Har ett piss svårt prov imorgon och jag har knappt pluggat!! (ovanligt) Hej IG! Just i denna stund när jag tänker på det känns det inte alls bra! Ska nog plugga lite mer?

Måste färga håret imorogn känner jag och köpa en snygg keps tills vi åker, har ganska lätt för att bränna sönder min panna! ;)



bjuder på den här blonda bilden

Puss&kram


RSS 2.0