television

måste börja med dagens "största" händelse.. TV:n var på jobbet idag!!! Nu har vi haft tv:n där två gånger på ett år, sen har det varit aftonbladet och sveriges radio med ju. Lite roligt att det är lite där ;) Jag fick ta hand om dom och servera och så, lite kul faktiskt men också pinsamt ju. Men ska bli kul och se det dom filmat på jobbet sen :D
Vart uppe i Böda från Måndagskväll till igår eftermiddag. I måndags blev det lite rajtantajtan, kändes på tisdag morgon ;) men kul hade vi.
pussshej

tjobidoou

Drar till Böda


dagens bästa!


hahahahha.. Det här är så sjukt jävligt roligt!
http://olandsbladet.se/index.php?id=14537&placid=31&template=
undertecknat också...

2010-07-24

Böda onsdag-torsdag, det var härligt :)
Fredagen spenderade jag från 10-19 på Gårdby Café och Lanthandel. Därefter spenderade jag kvällen i Norra Näsby med lite glatta människor.
Lördagen spenderade jag från 9-18 på Gårdby Café och Lanthandel, därefter ensam hemma med två hundar. Roade mig med att kolla tv nyss och knyta små söta rosetter på mina vovvar. Nu däremot är jag livrädd för något nere knarrar hela tiden(!) :( När Vicke var hemma en stund lät det inget men när han hade åkt började de igen :( asså sjukt läskigt och jag vågar inte gå ner! det är ett spöke ju. Sitter med telefonen i handen hela tiden nu.. Kajsa och Tilda vägrar komma hit och jag vill inte lämmna stackars hundarna här själva! skulle kunna börja lipa för jag är så jävla rädd!
(vågar inte ens gå ner och kissaaaaaaa!)

hard work

jobb idag igen.. som vanligt alltså.
Ska strax gå och lägga mig för imorgon väntas jobb igen. Ska bara packa och lite nu innan. Efter jobbet imorgon pyser jag upp till Böda för att tillbringa min lediga torsdag där. Har också fått med mig Linnea som kommer att göra mig sällskap ;) Kommer bli kul :)
Och vi ska inte vara "fjortisar" och sitta i "centrum" hela kvällen för att ragga killar iår, vi börjar växa ifrån det där ;) stackars små tjejer...

Nattinatti

like this before

SSG-festen i lördags var lyckad ;)
Förfest här med damlaget, körde lite lekar och spelade lite volleyboll och grillade och disskuterade lite inför kommande säsong :) trevligt var det iaf. Sen så cyklade vi bort till Björket, och jag tror aldrig det har varit så jobbigt att cykla, skjusade manda och cyklade som en jävla galning för att komma ifatt dom andra, men det gjorde vi inte iaf :) (lite bilder från kvällen kommer nog)
Söndag var det jobb så blev ganska lugnt i lördags iaf. Sjuuuukt mycket folk på jobbet, mest hittils. På kvällen var Millan och Manda här så kollade vi lite film och lite så.
Något jag bara måste säga... Sov i mammas och pappas säng med Wilma inatt, när vi skulle sova la hon huvudet och tassen på min arm och somnade, och sen idag när jag vaknade låg hon med huvudet på min kudde. Världens gosigaste och bästa vovve! hehe och nu har börjat få lång päls så hon kan ha toffsar på huvudet, finisen :*

Ikväll ska vi över till Färjestaden och kolla på herrlaget när dom spelar öm, hoppas på vinst ju! ;)

lovekiller

jobbar, sliter och tjänar grymt med pengar just nu. hehe ne men har varit mycket jobb nu så sitter inte vid datorn nu typ :) Ledig imorgon och det ska bli hääärligt! Så imorgon blir det att fixa och dona här hemma för imorgon kväll blir det lagfest med bad, poolvolleyboll och grillning här hemma. Sen ska vi dra bort till Björket där det är "ssg-festen". Kommer nog bli riktigt roligt hoppas jag :)

Ikväll kommer familjen Eriksson hit så blir lite grillning och så :) pusssss

Kollar filmen från hoppet tusen gånger om och är lika stolt varje gång ;) Nu passade jag på att kopiera lite så man ser i bild... Bilderna som är tagna från marken visar inte och säger inte speciellt mycket. Mycket coolare uppifrån ;) Suddiga bilder men dom får duga :)

i luckan och ska precis hoppa från 3200 meter... här pirrade magen lite grann bara ;)



haha, ska man betala 800 spänn för en film ska man fan se glad ut ;)

"bilderna är tagna utan fallskärm, frifall här alltså )

DET BÄSTA!

Jag lever och jag har gjort något som var så sjukt jävla häftigt! Det var lätt värt pengarna och jag skulle till och med kunna göra om det ;) Jag trodde vi skulle falla från 2000 meter men det var 3000 meter, ganska stor skillnad faktiskt ;) jag blev själv förvånad över att jag inte var nervös! den ända gången jag var lite nervös var när dom öppnade upp planet och jag lutade mig fram och kollade ner. Men sen avr det bara en sjukt härlig känsla! mhhhh, kollat filmen flera gånger nu, Kommer somna gott inatt ;) "jag ska hoppa fallskärm innan jag dör" har jag alltid sagt, men nu har jag gjort det och ska göra massa annat innan jag dör också ;)
fin mössa ju!
efter jag landat, kunde inte bara sluta skratta ;) grymt!
landning
pusselipuss

11 juli

fest hos sisse (kristin) igår, kul att träffa alla igen nu när man inte ses så oftaa :) Lugn kväll för skulle upp och jobba plus att jag körde hem. sög.
Idag har jag iaf bakat typ halva dagen. En jädra massa kakor blev det ;)
Ikväll blir det nog att sova tidigt.
Åker upp till Köpingsvik imorgon bitti med härliga brudar, blir en dag på stranden där :)
Och klockan 18.00 åker jag upp med ett mini flygplan från Borglanda och ett tag senare slänger jag mig ut från det och faller ca 200 km/h rakt ner!  haha fatta inte vad jag gett mig in på? Tro det eller ej men än är jag faktiskt inte nervös. Kommer väl imorgon kanske! ;) huhu.
Kommer slänga in ett gäng bilder imorgon eller på tisdag  :) (om fallskärmen inte sviker, skoja ba)
pussselipusss :)


älskad/hatad?

...kan ju undra..

ikväll nalkas festligheter.

juli 9

stranden? nae. Tråkigt att et ska vara dåligt väder när jag är ledig! Räkna med att jag kommer vara vit efter sommaren!
Blev väckt av mamma som bokat tid för spruta idag. Så ska snart iväg och fixa det. Sen efter det ska vi nog åka en runda till mormor.
Ikväll har jag hört att det rycktas som invigning och festligheter? hmm får väl se.
Ha en bra och trevlig fredag allesammans :)
pusss

Ja men fredag blev lite ändrade planer med om man säger så. Åkte ner och tog den där sprutan. Lite ont gjorde det allt... Sen drog jag till Möllstorp där Linnea och Kristin var. En härlig, mysig och solig dag :)
Sen drog Kristin till jobbet och Linnea och jag iväg på äventyr. Ett tag befann vi oss under ölandsbron och 1 h senare på... jag vet inte vad? Sen befann vi oss iaf vid hamnen med en varsinn pommes. we like!
Ikväll blir det inga festligheter? hmm. Kanske blir en myskväll med Svante och Rommis istället, vi får väl se :)

och bläää! Sett en 70+ gammal balle och röv idag på stranden :S

9 juli

stranden? nae. Tråkigt att et ska vara dåligt väder när jag är ledig! Räkna med att jag kommer vara vit efter sommaren!
Blev väckt av mamma som bokat tid för spruta idag. Så ska snart iväg och fixa det. Sen efter det ska vi nog åka en runda till mormor.
Ikväll har jag hört att det rycktas som invigning och festligheter? hmm får väl se.
Ha en bra och trevlig fredag allesammans :)
pusss

8 juli

heeeeeeeeelt slut efter två långa arbetsdagar. inte lite varmt att jobba nu heller, fy bubblan!
Nu ska jag ut och slänga mig i poolen innan jag dör av värmen.
Ikäll blir det förmodligen att hitta på något med mina kära vänner.
Imorgon blir det en dag på stranden. Det gillas just nu efter jobb i fint väder.
puss&hej

4 DAGAR TILLS JAG SLÄNGER MIG UT FRÅN ETT FLYGPLAN!

7 juli

hejsvejs :)
Götet igår, har fyllt på gaderoben lite nu. Kanske borde rensa för den är helt proppad av kläder som jag aldrig använder. Får bli en dag när jag är ledig och det är dåligt väder och jag har lust.. Typ i december kanske?
nae men igår då.. Hittade faktiskt inget sådär som jag är supernöjd med eller som jag verkligen var ute efter. En liten besvikelse. Men nya kläder är väl alltid gutt.
Jobb från 10-19 idag. woo riktigt lång dag. Men det har gått bra och det har inte vart så segt ;)
Nu ikväll blir det mest att bara ta det lugnt och sova tidigt. Lagom trött efter två långa dagar nu. Jobb 9-18 imorgon.. yeaah.


pusss&kram

BOKAT!


Nu är det bokat och klart! Nu på måndag klockan 18 ska jag och Linda hoppa fallskärm!!! :D Jag är riktigt taggad!
Dock undrar jag lite vad jag har gett mig in på? Slänga sig ut från ett flygplan 2000 meter upp i luften!?
(när pappa och jag flög sist låg vi på 600 meter och det kändes jävligt högt!)
Riktigt häftigt kommer det att bli iaf :D

5 Juli

igårkväll blev det inte borgholm. Vi åkte över till färjestaden istället och skulle ta oss ett dopp och en glass. Blev bara John och Vicke som badade tillslut :) men en mysig sommarkväll blev det iaf :) Väcktes klockan sex idag av en pigg lillebror som skulle åka till Kolmården.
idag blev det en dag på lökenäs strand med Manda, Tilli, Jennie, Emelie och Louise. En trevlig och härlig dag. Känner mig som en tomat i ansiktet idag också... fint ju.
Nu när jag kom hem så var det ingen hund som kom och mötte mig? inte heller någon som skällde? Smulan hade dragit med Wilma på jävelskap... Kanske inte riktigt men jag hittade dom på baksidan dom busarna. Där dom inte får vara men dom hade smitit ;)
Nu ska jag nog laga mig lite mat sen ikväll ska jag ringa till fallskärmsklubben!!! imorogn drar jag och Tillsan till älskade Göteborg!

pusssochej

jihaaa

jaha bilbingo.. ingen vinst blev det ;)
vart dålig med uppdateringen för har jobbat några dagar nu och jag har haft bättre saker för mig än att sitta vid datorn :) Igår var det fest, fyfan vilken fest... Först satt vi lite hos Jacob sen drog vi vidare till Gunnar. Vid tiotiden åkte vi in till stan, Malin och Filippa hade fest. Mycket trevligt :) Mamma kom och hämtade mig sen åkte vi bort till Björket en runda. Eller mamma skulle hämta en grej så jag hann gå in där också en liten snabbis ;)
Sen raka vägen mot sängen? trodde jag.. Är det möjligt att någon annan levt i min kropp inatt? jag vet inte men jag tror fan det. Inget minne av vad som hände så kan inte varit jag.
hah aja, en bra kväll som inte slutade allt för bra för min del kan man väl säga..
Idag har det vart en dag på stranden, hääärligt :) När jag kom hem bäddade jag ute på gräsmattan och la mig och slumrade till lite. hääärligt det med :)
Ikväll kanske det blir att åka till Borgholm och sitta utanför slottsruinen och ha det trevligt med lite trevliga människor :)
varför går det inte ladda upp bilder? :S

RSS 2.0